EU-kommissionen stämmer Ungern i EU-domstolen

EU. EU-kommissionen stämmer Ungern i EU-domstolen på grund av landets hantering av asylsökande och dess utvisningsförfaranden.

EU-kommissionen stämmer Ungern i EU-domstolen för deras hantering av asylsökande och för sina utvisningsförfaranden.

Ett av problemen är enligt EU-kommissionen att den ungerska asylprocessen bara sker i så kallade transitzoner vid Ungerns yttre gräns. Det förfarandet strider mot EU-lagstiftningen.

En annan punkt som kommissionen har problem med är en lag i Ungern som förhindrar flyktingar från att få arbetstillstånd.

Ungern har nu två månader på sig att kommentera stämningen.

Källa:
Brüssel verklagt Ungarn vor EuGH

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SenasteKarl ADen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Vad är EU: problem med Ungern? Troligen Orbáns politik.

Karl-Путин A
Medlem

Flyktingförläggningarna måste ligga centralt i Ungerns städer så att ”flyktingarna” kan börja berika det ungerska folket med gruppvåldtäkter, taharush, konserttafsningar, knivslagsmål och gängavrättningar från dag ett. En riktig flykting bryr sig naturligtvis inte om ifall förläggningen ligger vid gränsen eller på Stadshotellet i Budapest (under ”flykting”karusellen 2015 i Sverige inkvarterades asylparasiterna på lyxhotell till en dygnskostnad på upp till 5000:- per individ). Flyktingar ska naturligtvis inte ha arbetstillstånd, det ska de få när deras ärenden är avgjorda och deras identiteter fastslagna. Vi ser nu här i Sverige hur galet asylsystemet är. Här får parasiterna PUT och svenskt medborgarskap utan att… Läs mer »

Senaste
Medlem

Det ska bli intressant att se hur de kommer att bearbeta de länder som ”ligger efter” i hela den här processen. Många identitärer, alt-rajtare, nationalister och allt vad de kallar sig kommer nog att sätta hyllningsropen till vad de kallar ”redpilled countries” i vrångstrupen när de upptäcker att det inte bara var så enkelt som att välja (enligt de själva) rätt politiker till parlamentet. Men flera av dem kommer nog också att stanna kvar vid sina invanda uppfattningar.