EU hånar vita i aggressivt utspel: ”Folkutbytet är här för att stanna”

UTRIKES. EU hävdar i ett aggressivt utspel att massinvandringen är ostoppbar och att det är naivt att tro att man kan bevara Europas ursprungsbefolkningar.

Globalisterna i Europeiska Unionen (EU) hävdar i dag i ett förnedrande utspel mot vita att Europas dagar som en etniskt homogen kontinent är svunna samt att allt motstånd mot folkutbytet är förgäves.

”Det är dags att bemöta sanningen. Vi kan inte och kommer aldrig att klara av att stoppa migration”, hävdar globalistunionens migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos självsäkert i en artikel i POLITICO.

Hade Avramopolous varit ärlig hade han vetat att exempelvis Nordiska motståndsrörelsen både kunnat stoppa och vända på migrationsflödet.

Han erkänner dessutom i praktiken att EU följer Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergis plan att blanda ut Europas ursprungsbefolkningar med icke-vita raser genom att hävda att Bryssels folkutbytesprojekt är planerat för ”det långa loppet” samt att de absolut inte ska skickas hem oavsett situationen i deras hemländer.

Avramopoulos vänder sig därefter till de östeuropeiska nationer som fortsatt motsätter sig folkutbytet. ”Det är naivt att tro att våra samhällen kommer kunna bevaras homogena och migrantfria om man sätter upp stängsel”, skriver globalistlakejen med en specifik känga åt Ungern.

Han hävdar vidare att alla måste anta ”migration, rörlighet och mångfald som den nya normen”. Utan att försöka dölja sin agenda menar han slutligen att vägen till att ”framtidssäkra” den dystopi han utmålar är att ”kollektivt ändra vårt sätt att tänka”. Exakt huruvida han vill gå till väga för att få detta att ske – med fortsatt eller intensifierad politisk indoktrinering – nämner han inte.

Källa:
Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KarlHenke HimmlärSenasteAndreasAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Dimitris Avramopoulos—–>Cell med vadderade väggar 30 år. Sedan rättegång.
Eller minimerar kostader, rättegång omedelbums.

Valhalla
Medlem

Förbered för vit revolution – utan pardon.

Anders Jonsson
Medlem

Död åt den jävla globalist och folkförrädarråttan..

Död åt JUDE-makten.

Död åt EU.

Död åt NATO.

Liv åt Europas nationer.

Liv åt Europas vita ursprungsbefolkningar.

Liv åt Nordens folk.

Hell seger!

Andreas
Medlem
Andreas

Hans hjärna måste ha bytts ut mot en kalamataoliv.

Karl-Путин A
Medlem

Dom är födda så.

Senaste
Medlem

Det är det här de menar med demokrati, att ha ett maktlager över sig som säger att man måste utrotas, och ja, Lena Mellin, denna ”demokrati” vill vi sätta stopp för!

Henke Himmlär
Medlem

Det här personerna anser redan att de har vunnit i ”Västeuropa”. Nu har de siktet inställt på länderna i den östra delen. Lyssna på vår egen statsminister Stefan L som tycks anse att hans viktigaste uppgift nu är att se till att Polen m fl tvingas på diverse flyktingar. :-)

Alltså, hjälp Polen och Ungern att förbli vita! Om 10-20 år kan 3-5 länder i Östeuropa vara det enda vi har kvar. Eventuellt är det där vi får det stora kriget under vår livstid.

Karl-Путин A
Medlem

Inget varar för evigt. EU kommer att kollapsa och nya konstellationer kommer att uppstå. En konstellation som känns allt mer naturlig i dagens läge är att de forna öststaterna lämnar EU och sällar sig till Ryssland, denna gång frivilligt eftersom bolsjevismen har flyttat till andra sidan Atlanten.

Vi nordbor har däremot betydligt tuffare dagar att se fram emot eftersom vi bor i dagens ”öststater” och det nya Sovjetunionen; JEWSA har strupgreppet på oss. Nästa världskrig kommer också att utspela sig i Europa och då får vi se om den vita rasen lyckas överleva eller bli slutgiltigt förintad enligt (((tusenåriga profetior))).