EU-domstolen dömer att det är olagligt att inte ta emot asylsökare

EU. EU-domstolen har idag dömt att en nation som är medlem i EU inte kan neka att ta emot asylsökare, detta efter att Polen, Ungern och Tjeckien vägrade att ta emot asylsökare under migrantinvasionen år 2015.

Förutom att EU delar ut bidrag till Marocko istället för medlemsländerna som Nordfront tidigare har skrivit om, kommer nu en ny dom från EU-domstolen som slår fast att nationer inte får vägra att ta emot asylsökare. Majoriteten av medlemsländerna i EU röstade för att asylsökare skulle fördelas ut till alla medlemsländer i EU. Tjeckien, Ungern och Polen var inte intresserade av att byta ut sitt folk demografiskt eller få alla de invandrarrelaterade problem som nu befolkningarna i samtliga Västeuropeiska länder måste dras med. Därför vägrade dessa tre nationer att ta emot några betydande mängder asylsökare.

EU-kommissionen valde som svar på detta att stämma de tre nationerna i domstol och har nu vunnit. Tack vare att de tre nationerna vägrade acceptera EU:s diktat, har de under den här perioden tills idag lyckats blockera skapandet av ett nytt asylsystem inom hela EU. Nu när EU-kommissionen har vunnit, kommer det att presenteras ett nytt asylpaket efter påsk, som påverkar hela EU. Den som står för skapandet av det nya asylpaketet är den tidigare socialdemokratiska ministern och numera EU:s migrationskommissionär Ylva Johansson.

Ursula von der Leyen Foto: European People’s Party (CC BY 2.0)

Europaportalen citerar EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen:

– Denna dom är viktig. Den refererar till dåtid men kommer att ge oss vägledning till framtiden. Domstolen är mycket tydlig kring medlemsländers ansvar.

I dagarna har Ungerns parlament röstat för att ge den ungerska regeringen rätt att stifta lagar och bryta lagar så länge de används för att skydda nationen mot corona. Det är osäkert om Ungern kommer att använda sig av den här möjligheten för att skydda sig mot potentiella smittade asylsökare som Nordfront har skrivit om tidigare. Det är kanske sådana farhågor som gör att liberaler och globalister har attackerat Ungern kraftigt under de senaste dagarna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SigfridErikLottaKlausSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

Demokratin går ut på att bygga en global diktatur.

Sverker
Medlem

Perfekt att EU fortsätter att göra självmål så folk blir förbannade och skrotar jude-projektet EU. Den genuint vidriga Ylva Johansson, var som kanske bekant, gift med juden Erik Åsbrink, som var den djävul som 1986 beslutade att bankerna skulle få fri kreditgivning, alltså det judeutsugarsystem som vanliga människor blivit grundlurade och utsugna av via som dom tror är ”banklån”. Krossa banksystemet och vi blir kvitt juden! Åsbrink fick som tack för hjälpen att suga ut svenska folket, ett toppjobb hos Goldmann & Sachs efter han slutat som politiker. Kan det vara tydligare, vilka som ligger bakom detta?

Klaus
Medlem

Marxisiska regeringar röstades inte bort. Talmud, Kalergi-planen och Hooton-planen gäller forfarande, och den angloamerikansk-judiska krigshetsare- och massmördare-alliansen finns kvar. Samhällen i Europas mångkulturella länder blir sämre efter coronakrisen och de icke-mångkulturella hotas, kanske med invasion och statskupp. Jag kan bara drömma att jag har fel.

Lotta
Medlem

Gäller givetvis inte Israhell..

Erik
Medlem

Nej, eftersom Israel inte är med i EU :P

Lotta
Medlem

Vet, men ville ändå poängtera detta :)

Erik
Medlem

Fullt förståeligt. Israel är en vidrig stat styrd av världens värsta hycklare.
#openbordersforisrael

Sigfrid
Medlem

Snart borde väl även den störste idiot inse vilket helvete EU innebär för sina medlemmar och se till att vi lämnar denna idioti.