Ett kort bemötande av (((Mittmedia)))

NÄSTE 4. Mittmedia har de senaste dagarna publicerat ett antal artiklar om Nordiska Motståndsrörelsen. Här kommer ett kort bemötande från Näste 4:s korrespondent.

En av Mittmedias lögnartiklar.

Mittmedia har i dagarna skrivit omkring 15 artiklar om näste 4 i sina tidningar Östersunds Posten, Allehanda, Sundsvalls Tidning och Hela Hälsingland. I toppen av Mittmedias hierarki finner vi juden Jan Friedman.

Vi kan fråga oss själva till att börja med, varför så många, egentligen ganska innehållslösa artiklar? Man skapar nyheter av ingenting. Antagligen har de observerat att vi växer och försöker därför stoppa ytterligare nyrekrytering. Problemet för dem är bara att det inte fungerar. Vi växer och kommer att fortsätta växa. De flesta ser igenom deras tomma försök.

Om det man skriver helt och hållet stämmer spelar mindre roll. Så länge det finns ett litet ord av sanning så vrider och vänder man på det in absurdum.

Gamla ”nyheter” om hyrda lokaler, expertutlåtanden, fritidsgårdsarbetare som inte ens är medlemmar, uthängningar av personer, så klart med fokus på de som finns med i belastningsregistret, dock inte med bild. Man lägger diverse titlar på personer som inte har chefspositioner, individer blandas ihop. Man lyckas utnyttja en ex-flickvän med sårade känslor till att göra mindre korrekta uttalanden. Allt som allt, en massa bra ”scoop” av Mittmedia.

Däremot, något mer klandervärt det är att man vill göra sken av att barn till motståndsmän- och kvinnor skulle må dåligt samt att man jämför våra barn med barn som växer upp i religiösa sekter. Nej, är det på någon plats där barn verkligen får vara barn så är det hos oss! Vi anser att barn ska få lära sig tänka objektiv, inte hjärntvättas och bli HBTQ-certifierade och gå på genus-dagis. Hos oss får barn vara barn!

Jo, förresten – vi brukar tälta med våra familjer! Där fick ni oss, Mittmedia.

Man låter dessutom Mikael Skillt, som nyligen skrev ett avhopparbrev, spy ut förtal och tala nedsättande om organisationen och dess medlemmar. Han säger bland annat att ”de skulle behöva måla kolven grön och pipan röd för att veta vilken som är den farliga änden”. Själv rekommenderar han nu en generös ”flyktingpolitik”. Man skulle kunna tro att Skillt har direktnummer till varje redaktion i Sverige då han tycks dyka upp i media lika ofta som en dokusåpakändis.

Vad mer? Jo polisen bekräftar att man bedriver åsiktsregistrering av oppositionella. Alltså inget nytt under solen.

/Stefan Olsson

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

31 Kommentarer till "Ett kort bemötande av (((Mittmedia)))"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
)))Allan(((
Gäst
Nybörjare
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

De omständigheter vi läser om i den artikeln är vedervärdiga.
Han enar sig med sådana där i ett vidrigt krig som dessutom inte angår dessa ickevita överhuvudtaget och nu betraktar han eländet som sina bröder och talar för en generös flyktingpolitik.

Han har då verkligen satt på sig kopplet, vår lille soldat.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Nu fick vi reda på hur herr Skilt lärde sig att pipmynningen är den farliga änden på vapnet. ?

Synd det inte skedde på ett mer praktiskt sätt… ?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

De ska säga något om indoktrinering förresten, ha!

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Det är ett ord de använder om oliktänkande. När de talar om sig själva säger de att de lär sina barn något. Varje vuxens plikt att göra ju. Men det gäller att tycka rätt = lära rätt. Annars blir det sanktioner.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Precis, och staten med systemlakejer önskar inget hellre än att själv indoktrinera, styra svenska, vita barns sinnen.

Vi ser ju som bekant vilka åtgärder som sätts in, svenska, vita barn och i synnerhet flickor ska integreras med vissa andra ”barn”.

Sthlm
Gäst
Nybörjare
Sthlm
Skillt får göra vad han vill och jag har tyckt att han verkar ha varit en lustig figur lite av en joker. Men det här tycker jag är förjävla dåligt. Jag surar in i det sista efter att medierna har jävlats med mig och mina dåvarande kamrater utan egentlig anledning. Kommer inte sälja mig om jag så fick en miljon kronor (monopolpengar i dag iofs.. Haha) då jag har heder och en naturlig lojalitet mot mina medmänniskor. Varför säljer Skillt sig för? Man kan gå skilda vägar men man pissar inte på hederligt och reko folk! Det är nog egentligen… Läs mer »
Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Juden Jan Friedman är en kackerlacka.

Martin Saxlind
Admin
Nybörjare

Bra artikel som summerar Mittmedias tramsande!

Förvånad?
Gäst
Nybörjare
Förvånad?

Och en jude i toppen av pyramiden givetvis…

Sucram
Gäst
Nybörjare
Sucram

Kan man tänka sig! Judarna som är så snälla, de har väl aldrig gjort något ont….. :D

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

Anna Hagwall får rätt – IGEN.
Friedman är styrelseordförande i Mittmedia.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Mittmedia
En annan lokaltidning: ”Mitt i” (Mitt i Stockholm AB) är ytterligare en (helt annonsfinansierad) lokaltidning som ges ut i 31 versioner för olika områden i Storstockholm inklusive innerstaden…samt som ägs av (((de annan utvalda)))Segulah. 2014 sålde Stampenkoncernen dessa gratistidningar till riskkapitalbolaget Segulah för ca 300 MSEK.

Rättelse
Gäst
Nybörjare
Rättelse

*som ägs av (((de utvalda))) Segulah.

glöm
Gäst
Nybörjare
glöm

Nordfront måst förstå att alla dåliga nyheter om NMR faktiskt är bra nyheter då få eller ingen köper MSM’s lögner numera. Snarare får ni fler sympatisörer där ute.
Är det något som tiden sprungit ifrån så är det skräck-propaganda. Folk tror inte på nånting som MSM påstår. Jag tror de flesta tänker att om MSM säger att något är sant så vet man att det är falskt.
De har målat in sig i ett hörn nu.

glöm
Gäst
Nybörjare
glöm

Efter barnamördaren Ian Brady’s död igår i England har det framkommit att han vid rättegången påstods vara Hitler-beundrare men han har för en man som besökte honom i fängelset berättat att han var socialist och förutom böcker om Hitler hade böcker om ledare på vänsterkanten.
Åter igen ett bevis för hur makten försökte använda Hitler och nationalsocialismen som bevis för att det fick en man att mörda.
Detta måste ni läsa:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4512514/Ian-Brady-confessions-Myra-Hundley.html

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

Riktigt bra sammanfattning av deras Lügenmaul-beteende Stefan!

Till er ynkliga folkförrädare som fortfarande är anställda av (((Mittmedia))) och som dagligen ”hänger” här bjuder jag på den här fantastiska och historiska Dagens datum-artikeln!

https://www.nordfront.se/joseph-goebbels-om-lugenmaul.smr

Tänk sedan efter en gång extra angående er framtida arbetsinriktning, för som samhällsutvecklingen är nu så innebär det att historien upprepar sig fortare än ni kan ana och då kanske några av er blir ”hängande” på nåt helt annat ställe!?

Kim Larsen
Gäst
Nybörjare
Kim Larsen

Mittmedia…Get fucked!

88.
Gäst
Nybörjare
88.

mikael skillt vilken jävla parasit

Balder
Gäst
Nybörjare
Balder

SACRIFICE – national socialism
https://youtu.be/lnLSf8bKcJ4

Balder
Gäst
Nybörjare
Balder
Jörgen
Gäst
Nybörjare
Jörgen

Hahaha ingenting i Skillts lögner om sina militära eskapader imponerar, de som har ett uns kunskap om försvarsfrågor och liknande ser ju att det mesta han påstått är grova överdrifter eller rena påhitt. Framförallt hans egna påståenden om sin ”militära karriär” i Sverige :)

Christoffer
Gäst
Nybörjare
Christoffer

Fyfan, om jag av olika anledningar skulle lämna rörelsen skulle jag ALDRIG gå ut i pisspedia för att samala PK poäng och kalla mina forna kamrater för ”nazister”. Kan man lämna Nationalsocialismen bakom sig så har man aldrig varit nationell över huvud taget i min mening.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Det är som när Satan klagar på hur Djävliga alla andra är!

sjoberg
Gäst
Nybörjare
sjoberg

När kommer Skillt sitta hos Malou och göra reklam för nån jävla bok.

Det är en tidsfråga och ni läste det här först

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Indoktrinera barnen? Vilka eller vem gör det med ett förfärande resultat mot sundhetens medföddhet?
Ex: Yngsta barnbarnet 6 år: Mamma, titta en vit och en neger kysser varandra !! Det går ju inte?
Efter skolans slut 10 år senare: ” Vad då Mormor om de nu tycker om varandra?? ” När jag poängterade min inställning till rasblandning.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Oförskämt att påstå olyckliga indoktrinerade barn i NMR?? Iakttog Paulinas många vackra barn på ett läger, Det var underbart att se hur fördelad henne omtanke och kärlek spreds till alla dessa och hur harmoniska de var. Beundransvärt helt enkelt. Dessutom rena fräscha – och modern likadant, Ett föredöme.

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

Störst av allt är – nämligen – kärleken.

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Uppenbart att fulmedia är en del av folkmordsregimen, när de hetsar och ljuger mot vanligt folk som organiserar sig för vårt folks överlevnad och frihet.

Johan Karlsson
Gäst
Nybörjare
Johan Karlsson

Lügenpresse.

Odal
Gäst
Nybörjare
Odal
Jag möts varje dag utav fördomar och rent skitsnack. I arbetet, och på fritid. Ibland tror man att jag omedelbums skulle förverka en motståndare pga av mina åsikter eller att indoktrinera. Indoktrinering nej, men vill man veta så tas det på arbetspaus eller fritid. Men det kan vara till fördel också, att motståndare vet vad som väntar. Men det är klart, vill någon veta vad jag står brukar jag hänvisa till Nordfronts hemsida. Att gå i klinch på arbetet eller privatlivet tjänar jag inte på. Förutom när jag blir hotat eller attackerad. :-) Där jag arbetar ”måste” jag näst intill… Läs mer »
Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Skillt visar nu vilket kräk han är han säljer sig för judas pengar.En dag kommer sanningen ifatt honom och han får sitt straff.

wpDiscuz