Ett fiktivt tredje kön snart juridiskt gällande

KULTURMARXISM. Socialstyrelsen förbereder ett tredje officiellt kön.

Regeringen och Socialstyrelsen hänger inte riktigt med i könsutvecklingen.

Socialstyrelsen gör sig redo för att lägga till ett tredje kön i den officiella statistiken. Det tredje könet som blir fiktivt men juridiskt giltigt ska då även gälla i statistiskt material.

— Ett binärt könsbegrepp som man och kvinna gör att alla inte kan känna igen sig, säger Lars Grönvik som är enhetschef på Socialstyrelsen, till SVT.

Det krävs att lagen ändras för att ett ”tredje” kön ska kunna användas i till exempel folkbokföring.

Förra året var majoriteten av riksdagspartierna positiva till ett ett officiellt juridiskt tredje kön.

Redan nu har svenska språket fyra genus: Femininum, maskulinum, utrum och neutrum. Om även genusen utrum och neutrum kommer att få juridisk status som ”sociobiologiskt” kön återstår att se, liksom vilka fler aspekter av livet som ett fåtal medborgare ”inte kan känna igen sig i” och som måste ges juridiskt skydd.

Källa:
Myndighet öppnar för ett tredje kön

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
SverkerRokvikenHarald BafastVeraKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Det har berättats att när polisen gjorde tillslag mot Juridikfrontens lokal 2015 och grep en av juridikfrontens ledare för den amfetamin som fanns gömd i lokalen, så var han så påverkad att han påstod att han var en kanariefågel.

När han sattes i häktet tog man bort sängen och ersatte den med en sittpinne.

Åtminstone den här ”pippin” borde få lov att byta identitet i folkbokföringen – till kanariefågel.

Bo
Medlem

Det statliga genustramset tas nu till en värre nivå. Socialstyrelsen har fått i uppgift att bygga ett gökbo. Det finns två kön och därmed punkt! Jag känner igen mig och identifierar mig som man. Det är däremot svårt att känna igen sig i en allt mer sinnesförvirrad och sjuk nation.

Ethny
Medlem

Jag är en häst men fast i en människokropp. Jag idisslar, betar gräs och havre. Staten är så anti-equidae och hästofobiska för att de inte tillåter oss juridiskt få vara av hästkön.

Klaus
Medlem

Jag letade i latinsk ordbok.
Med utrum menas både maskulinum och femininum. Med neutrum menas varken maskulinum eller femininum.
Män som älskar män är män, kvinnor som älskar kvinnor är kvinnor. Hermafroditer är både man och kvinna, dvs utrum.

Vera
Medlem

Redan för några är sedan fanns och finns manliga politiker som kallar sig feminist – skulle min make kommit och sagt att han var feminist hade jag packat min väska. En manlig politiker skall vara en karl – men nu tycks hela regeringen bestå av tredje könet och rasblandat dessutom. Vad kallas kvinnor som förordar fri abort och dillar om kvinnofällor? Fimpar? Både FI och MP står på samma linje. Folkgemenskapen består av MÄN KVINNOR FLICKOR OCH POJKAR allt annat skall betraktas som urartning (som i många fall kan regleras med kirurgi)

Tors Spjut
Medlem

Jag blir så less på sånt här TRAMS!

Rokviken
Medlem

Jag vill vara en tvestjärt men helst en skalbagge på rygg. Hur bevisar man detta?

Sverker
Medlem

Judiskt degenererande manipulation & hjärntvätt skördar nya segrar ideligen. Hur kan man få folk att tycka att det helt plötsligt finns flera kön? Samtidigt får man folk att tycka att det finns bara 1 ras!