Ett barn våldtogs utomhus i Stockholm

INRIKES. Ett barn våldtogs igår kväll utomhus i Rågsved i Stockholm. Polisen uppger att barnet ska vara under 15 år. Ingen misstänkt är gripen. 

Igår kväll klockan 20:46 fick polisen ett larm om att ett barn våldtagits i Stockholm. Det var en närstående till barnet som larmade polisen, våldtäkten ska ha skett utomhus.

Barnet var yngre än 15 år och har under natten varit på sjukhus.

— Många poliser åkte dit och sökte under natten efter brottsplatsen som tros vara utomhus. Vi lokaliserade en plats centralt i Rågsved där en teknisk undersökning genomfördes och där man hittade en del spår, säger Carina Skagerlind, presstalesperson på Stockholmspolisen till SVT Nyheter.

Polisen använde bland annat en hundpatrull för att lokalisera brottsplatsen. Under dagen har utredningsarbetet bestått av förhör, spårsäkring och inventering av filmmaterial. En förundersökning om grov våldtäkt mot barn är inledd. Ingen misstänkt gärningsman är ännu gripen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments