Etniska svenskar i minoritet inom 40 år

FOLKUTBYTET. Det europeiska analysorganet Gefira har presenterat en rapport betitlad ”Sverige kommer finnas kvar men bara till namnet”.

Uppgifterna Gefira baserar rapporten på kommer från SCB (Statistiska centralbyrån). 2060 tros antalet etniska svenskar ha minskat till 6,6 miljoner, och om utvecklingen fortskrider finns bara fem miljoner kvar i slutet av århundradet då Sverige uppskattas ha 14 miljoner invånare.

Som orsak till de dramatiska förändringarna anger rapporten att fertiliteten bland etniska svenskar är lägre än den generella fertiliteten i landet, och att myndigheterna istället för att uppmuntra ett ökat barnafödande bland den egna befolkningen förlitar sig på storskalig invandring.

Ett tecken på denna utveckling är att antalet barn med typiska muslimska namn i Sverige växer i snabb takt – bara sedan 2010 har dessa ökat med 30 procent. Rapporten visar också att 22% av de barn som föds i Sverige har en utomeuropeisk bakgrund.

Källa:
Sweden will remain Sweden but just in name

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

23
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
14 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
AnnaKlausKarl AHenke HimmlärPåläst Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

”etniska svenskar är lägre än den generella fertiliteten i landet”
Vi klarar oss utan många barn, och har inte varit i närheten av u-landsstatus innan massinvationen.
Vi jobbar effektivare varje dag så visst har vi råd med de över/underåriga, det handlar om prioriteringar.
Nu har vi till och med råd med parasiterande kriminella i hundratusental.
500k X 74k/månad, hastig huvudräkning, det finns pengar.

Lingonet
Medlem

UT MED PACKET!
NORDISK REVOLUTION, UTAN PARDON!

Grottbjörnen
Medlem

ja fast det är en bra tanke i grunden som muslimerna har, skaffa många barn så kommer man att avla ut övriga folkgrupper och religioner, vi måste börja skaffa fler barn själva

Påläst
Medlem

Svartskallarna tänker i första hand på sin klan och klanmentaliteten är en av anledningarna till att de inte kan skapa organiserade samhällen och välstånd. Och det är inte meningen att de ska ha mediciner och hjälpmedel som skapats av vita, då resulterar det i överbefolkning och brist på resurser. Utan oss att parasitera på skulle de ligga pyrt till precis som en viss ”utvald” typ.

Ramón Mercader
Medlem
Påläst
Medlem

Det är nog tyvärr mer troligt. I Undersökningen som NF visar räknas 3:e generationens invandrare som svenskar också.

Gunnar
Medlem

Siffrorna som kulturmarxister påstår att man ljuger om varje gång man tar upp… Folket måste vakna och det nu!

Den-Kristne
Medlem

Kan detta försvåra en nationalsocialistisk valseger i framtiden?

Henke Himmlär
Medlem

Hehe ja! Minst sagt.

Henke Himmlär
Medlem

I praktiken innebär det att det enda positiva man kan se med skiten är att Sverige förhoppningsvis tjänar som varnande exempel för andra länder i Europa. Problemet är bara att större delen av Västeuropa redan har försatt sig själva i en nästan lika usel situation. ☺

Ramón Mercader
Medlem

Om nationalsocialistisk valseger skulle defineras att utan en periods systemkollaps göra Sverige (Även om Nordiska motståndsrörelsen nu har planer för ett förenat Norden så känner iaf. inte jag till att någon parlamentarisk gren i nuet skulle hunnit hunnit registreras till val mer än i Sverige) etniskt homogent och nationalsocialistiskt genom parlamentarisk väg kombinerat med folkomröstningar vara i princip omöjligt. Ta ”bara” frågan om EU i grundlagen och låt oss säga att Nordiska motståndsrörelsen av något mirakel skulle få över 50% 2018 i riksdagsvalet och vill ändra grundlagen och lämna EU. Jag vet inte om det då går att rösta igenom… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Detta känner naturligtvis Makteliten till och det är nog därför Nmr ännu inte förbjudits. I en urvattnad valrörelse som i år där man debatterar invandrarrelaterade problem som man inte kunnat lösa på 30 år och heller inte har några lösningar på, så kan man ju alltid skrämma upp väljarkåren med de hemska nazisterna som återigen marscherar på våra svenska gator och få några röster den vägen.

Grottbjörnen
Medlem

valseger kanske men inte seger, vill dom ha ett nytt nordirland så ska vi ge dom det

Ramón Mercader
Medlem

Prognos på år 2066 för svenskar att bli minoritet i Sverige är nog för att vilseleda folket att tor delvis att någon systemkollaps ej kommer ske långt innan dess och delvis att det då skulle vara betydligt längre tid kvar att svenskar blir minoritet(utan systemkollaps innan) än vad det egentligen är.

År 2025 verkar betydligt mer trovärdigt att svenskar skulle bli minoritet i Sverige om ej en systemkollaps skett innan dess.

http://www.friatider.se/sveriges-befolkning-nu-10-miljoner

Karl-Путин A
Medlem

Situationen är nog långt värre än vad rapporten visar. Det talas inte om etniska svenskar, utan om ”native population”, alltså var man är född. SCB och Nigrationsverket använder också denna definition; det finns svensk och utländsk bakkrund och alla som bor i Sverige är svenskar. ”Utländsk bakgrund”: inflyttade utläninngar eller barn till två inflyttade föräldrar. ”Svensk bakgrund”: Alla som är födda i Sverige med en eller två inrikes födda föräldrar. Ahmed och Fatimah som föddes i Sverige och nu gift sig med varandra får då helsvenska barn. Likadant om Abdullah, född i Sverige, åker hem till Afrika och hämtar sig… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Ja det räcker med att röra sig i samhället så inser man att det redan är…..ja redan är ”allvarligt”!

Ok, jag avvaktar september och särskilt då kommunerna där Motståndsrörelsen ställer upp. Sen får vi se. 😂

Karl-Путин A
Medlem

Det är intressant att se att SDs fjäskande med rasfrämlingarna ger dem nya väljare. Allt fler främlingar röstar på SD eftersom de tröttnat på sina egna landsmäns gramfart och kanske även insett att det kommer att gå åt h-e med Sverige och då kommer även de att bli drabbade när staten inte längre har råd att betala ut feta socialbidrag.

Karl-Путин A
Medlem

*framfart = kriminalitet i alla dess former.

Klaus
Medlem

Skulle systemkollaps händer klarar sig svartskallar bättre än den etniskt svenska befolkningen eftersom
a) statsmakten (militär, polis, MSB) är på främlingarnas sida och
b) svartskallar är van med primitiva förhållanden. De stjälar eller hämtar vad som behövs med våld.
Svenskarna är redan så altruistiska att de skulle ger främlingar mat i inbördskrig och blir till sist ändå mördad.
Svartskllar förökar sig i Afrika mycket mer än européer i Europa trots primitiva samhällen och delvis hungersnöd. De fruktar inte systemkollaps, viktigst är att de klarar sig på ett eller annat sätt. Öppna gränser för svartskallar är Europas nedgång från början.

Påläst
Medlem

Tror inte att svenskar skulle ge ifrån sig mat frivilligt i en sådan situation. Då skulle svenskarna bli tvungna att hålla ihop och de som inte gjorde det skulle bli lätta offer för rasfrämlingar. Det är inte samma sak att leva i Afrika, där man kan sova under bar himmel och plocka bananer året runt. Och afrikanska länder får en massa hjälp och pengar från vita länder och privatpersoner. Det är vita som byggt upp infrastrukturen i Afrika och Mellanöstern också och vi betalar för ”deras” olja (”världen tillhör alla” brukar kommunister och liberaler säga för att rättfärdiga invandringen till… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Om 40 år är sverige rensat på avskum, NMR blir ett av de stora i riksdagen, om inte det största.

Påläst
Medlem

Då är snarare NMR, eller vad partiet då heter, det enda partiet eftersom svenskarna fått helt andra värderingar än dagens judedresserade sömngångare till svenskar.

Anonym
Medlem
Anonym

Då är det bråttom!