Erdogan uppmanar till erövring av Europa

ERÖVRING. Turkiets president uppmanar turkarna i Europa till att föröka sig med syftet att ta kontroll över Europa i framtiden.

President Erdogan

Under ett valmöte i staden Eskisehir i nordvästra Turkiet höll president Recep Tayyip Erdogan ett tal där han uppmanar alla turkar i Europa om att utbilda sig, starta företag samt föröka sig med syftet att ta kontroll över Europa i framtiden.

— Jag talar till mina medborgare, mina bröder och systrar i Europa. Där ni jobbar och bor nu är erat nya hemland. Var engagerade. Starta fler företag. Skicka barnen till bättre skolor. Kör de bästa bilarna och bo i de finaste husen. Skaffa inte bara tre utan fem barn. De är Europas framtid, sa Erdogan under mötet.

Uttalandet kom en kort tid efter att Turkiet hotade med att öppna landets gränser till Europa för de miljoner av så kallade flyktingar som befinner sig där. Samtidigt har Turkiets utrikesminister Mevlüt Cavusoglu varnat Europa om att ett nytt ”heligt krig” snart kommer att bryta ut.

— Nu är valet över i Nederländerna och tittar man på de olika partierna så är det ingen skillnad mellan socialdemokraterna och fascisten Geert Wilders parti. Alla har samma mentalitet. Vart är de på väg? Vart leder de Europa? De har startat Europas sammanbrott. De drar Europa ner i avgrunden. Heligt krig kommer snart att utkämpas i Europa.

Turkiet har också anklagat både Nederländerna och Tyskland för att vara ”nazister” samt EU för att inte följa ”flyktingavtalen” som EU och Turkiet ingick i 2016.

Källa:
Erdogan oppfordrer til erobring av Europa

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

57 Kommentarer till "Erdogan uppmanar till erövring av Europa"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

En mer än 1000 år gammal strategi ligger fast!

Andersson
Gäst
Nybörjare

Synd att inte judarna förintade turkarna också, som de gjorde med filistéerna.

a
Gäst
Nybörjare
a

Vad skulle det vara bra för?

Andersson
Gäst
Nybörjare

Gissa fem gånger!

Conny
Gäst
Nybörjare
Conny

Så så lille vän, hetsa inte upp dig nu! Finns ingen anledning till det.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Homosexuelle Conny är tillbaka ser jag.

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Men hej Conny, var ett tag sedan sist!

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

@André

Conny uppmanar Andersson att inte hetsa upp sig vilket ter sig löjligt med tanke på att Conny själv verkar konstant upphetsad.

Bilden på Erdogan gjorde väl honom extra het kan man tänka.

Turken80
Gäst
Nybörjare
Turken80

Vad du går igång på allt som handlar om turkar? Har frugan vänsterprasslat med en turk eller har du haft en taskig barndom?

Inte för att jag gillar Erdogan men killen har ändå stake att utmana jämfört med dina genus folkvalda…

Det är tack vare västvärlden och USA som han kom till makten, varför klaga?
När han satt inne fördömde hela västvärlden detta…

Andersson
Gäst
Nybörjare

All ohyra borde saneras – inget mer med det.

Kampen the Next Level
Gäst
Nybörjare
Kampen the Next Level

Fast att Erdogan gör uttalandet just nu och helt öppet kan lika gärna vara ett sätt för Erdogan att indirekt stödja ”högerpopulistiska” partier i EU. För att sabba för EU.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Ottomanska riket.
Den vita fårflocken i Europa fattar inget. Stackars våra barn och barnbarn

Fanta
Gäst
Nybörjare
Fanta

Du förstår väl att det är betydligt viktigare för dem med tv-tablån, handla på valfritt varuhus och åka på solsemester.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Och att rasblanda för att inte känna sig som rasister.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Saker kommer att ställas på sin spets.

Det viktigt att göra sig av med Europas inre fiender för att sedan ta sig an de yttre fienderna. Samtliga ZOG-regimer och deras säkerhetstjänster i Europa och hela EU-administrationen tillhör idag Europas inre fiender.

Dessa inre fiender splittrar Europas folk och suger ut våra resurser och förhindrar därmed ett effektiv försvar av Europa och våra värderingar och traditioner.

Första kulorna till förrädarna.

Vi Är Folket!
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket!

Instämmer..

Seger var hälsad!

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Jag skulle vilja se och höra (((gammelmedia))) nämna detta!

GK
Gäst
Nybörjare
GK

Du har större en chans att fånga en fis med håv.

GK
Gäst
Nybörjare
GK

Svenskan försvann där.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Varsågod – som om dumsvensken skulle bry sig. När börjar Idol?

”Erdogan till Europas turkar: Skaffa fem barn”

http://www.dn.se/nyheter/varlden/erdogan-till-europas-turkar-skaffa-fem-barn/

”Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan har sagt att han vill att turkiska medborgare i Turkiet ska skaffa tre barn. När det gäller turkar som bor i Europa uppmuntrar han dem nu att skaffa fem barn. Han vill att turkarna i Europa ska ta en större plats i samhället, skriver Hürriyet Daily News.

https://www.svd.se/erdogan-uppmanar-turkar-i-europa-att-skaffa-fem-barn

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

De är som mullvadar, har de väl kommit in på vår mark blir det bruna högar överallt.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Turkarna är ett fiendefolk till européerna och har varit i alla tider. Fast jag undrar om inte islamisten Erdogan är på väg att gå i en fälla som Putin riggat. Att leka storturk kan komma att kosta Erdogan mer än det smakar i slutändan.

A
Gäst
Nybörjare
A

Jaha!!?? Utav allt som skrivs här på detta forum trodde jag de var våra bundsförvanter – i kampen mot Israhell och judarna.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Turken kan bli implicit bundsförvant genom att han straffar ut sig från EU och ställer sig på ryssens sida i kampen mot ZOG´s framfart i Mellanöstern. Om det är någon som föreslagit en allians med turken så är den personen inte att ta på allvar.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser
Tydligen ska det ha varit ryska FSB som förvarnade Erdogan om kuppförsöket. Så nu står han i tacksamhetsskuld till Putin och tycker sig med hans stöd kunna leka storturk och ge väst långfingret. Erdogan är islamist och hatar det kristna Europa mer än Zion. Han är på väg att förlora allt stöd i väst och det tror jag är exakt det Putin vill. Ryssland hatar Turkiet. Sedan 1400-talet har ryska Tsaren misslyckats med att återerövra Konstantinopel. En helig plikt för ortodoxa ryssar. Kan Putin lyckas med det så skriver han för evigt in sig i historieböckerna som större än någon… Läs mer »
Andersson
Gäst
Nybörjare

Bra analys – Erdogan sköt ju ner ett ryskt bombplan över Syrien för att det störde hans oljestölder från Syrien, sen skyllde han på kuppmakarna, men nu får han äta upp sin ignorans.

Turken80
Gäst
Nybörjare
Turken80

Bestäm er, är Putin ond eller god?
Vad säger panelen?

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Putin är god. Sett ur europeisk synvinkel då förstås.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Turken är både ond, girig, opålitlig, lömsk, pervers och har dålig hygien, men kan och bör utnyttjas så långt det bara går. Putins Ryssland är däremot en bastion i det (((globalistiska mörkret))).

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

”— Jag talar till mina medborgare, mina bröder och systrar i Europa. Där ni jobbar och bor”.

Jobbar, turkar har inte IQ nog för humor, måste vara olycksfall i sandnegerfräckheten.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Ska man gå efter tysk statistik så är över 90% av turkarna i Tyskland bidragsberoende – och här snackar vi redan andra och tredje generationen.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jag minns bilderna från Merkels besök i Turkiet och all verkade så kärvänligt, jomen.

Nu får den suggan se vad det handlar om, har sett bilderna från en turkisk tidning och hur man där framställer murklan.
Hjälper förmodligen inte oavsett, hon är samma skit.

Andersson
Gäst
Nybörjare

I tysk stats-TV har man kallat Erdogan för pedofil och getkn*ullare – då fick murklan rycka ut och trösta Erdogan, men detta är naturligtvis inget som befrämjar de tysk-turkiska relationerna. Erdogan är riktigt j*vla sur på tyskarna, som vägrade åtala de som stod bakom programmet.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Trump ville tydligen inte skaka hand med kärringen heller. Tyvärr står tydligen valet mellan henne och Schultz. Som pest och kolera eller snarare AIDS och ebola kanske.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

precis! Det är det här som är och hela tiden varit Erdogans dolda agenda,men nu börjar han lägga fram den alltmer och mer öppet.

Islams invasion gentemot Europa börjar nu på allvar.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Den turkiska efterkrigsinvasionen började redan på 1960-talet och (((vilka))) som släppte in dem behöver knappast påpekas. (((Dom))) var försåtliga, i vanlig ordning och kallade invasionsstyrkorna för gästarbetare. Sen när dom ”gästarbetat” i 30-40 år så hette det att ”vi kan ju inte skicka hem folk som har rotat sig här i så många år – vi måste istället ge dom tyskt medborgarskap” och nu heter det att Tyskland skulle stanna om turkarna skulle skickas hem. Det enda som skulle stanna vore alla socialbyråer som administrerar turkarnas enorma socialbidrag.

SS
Gäst
Nybörjare
SS

”Det mångkulturella samhället är ett paradis där folk lever sida vid sida och handlar grönsaker på rinkeby torg.” /DN 1991

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Tja, det går ju bra för de turkiska invaderarna i Holland med invalt hollandsfientligt parti i deras riksdag.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Erdogans upprop går ihop med NWO.
Turkiet är sedan länge NATO-medlem och var allierat med Israel. ”Vänskapen” med Israel fick sprickor när israeler stoppade ett hjälpfartyg till Palestina på neutralt farvatten utanför Israel och sköt flera Turkar.

Kampen the Next Level
Gäst
Nybörjare
Kampen the Next Level

Israel var kompis med Turkiet när Turkiet styrdes av turkiska högern/militären. Ovänskapen uppstod när Turkiet började styras av islamisterna i Muslimska Brödraskapet.

Kampen the Next Level
Gäst
Nybörjare
Kampen the Next Level

Både högern/fascisterna och islamisterna i Turkiet blev starkare tack vare USA, som stödde dessa krafter för att stoppa kommunisterna från att ta makten. Det var under Kalla Kriget.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Just det här våra vänsterfolk, liberaler och alla andra humana svenskar strävar efter i sin perversa skadeglädje, jag hoppas och önskar dessa svenskar får dela samma öde som fröken Krantz – då är det min tur att hånflina.

Turken80
Gäst
Nybörjare
Turken80

Är du grek eller grek wannabe?
Är du grek så är det verkligen tragiskt att se dina inlägg…

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jaså, är det tragiskt isåfall?
Du, jag är inte grek men tvivlar inte för ett ögonblick på att ta deras parti mot din härskare i Ankara.

röret
Gäst
Nybörjare
röret
Jag sa det i en annan tråd och jag säger det igen: Erdogan är en ärlig motståndare som uttalar sina ambitioner och som avslöjar demokratins idioti, nämligen att den grupp i samhället som skaffar flest barn också får mest att säga till om. Alla vänsterliberaler som vill fylla Sverige med somalier skulle t.ex kunna bli besvikna i framtiden om man röstar in Sharialagar i Sverige. FOLKstyre kräver att det finns ett FOLK. Annars är ”demokrati” bara en tillfällig fredslösning, där de mest perversa och egennyttiga asen frodas, i väntan på att en grupp blir såpass stor och driven att de… Läs mer »
Trump 2020
Gäst
Nybörjare
Trump 2020

Erdogan ”ärlig motståndare”? Ta en titt på honom. Det är en klassisk fudge packer och Gollumgestalt i ett. Skulle inte ens duga att mata hundarna med.

Påläst
Gäst
Nybörjare
Påläst

Bättre skolor har inte mycket effekt på dumskallar. Turkungarna skulle bara förstöra utbildningen för elever som kan tillgodogöra sig den och därmed på sikt förstöra för sig själva. Och hur många städfirmor och taxibolag tror han han det finns kundunderlag till? Dessutom har vi redan mer än nog av den varan med alla andra svartskallar.

T.
Gäst
Nybörjare
T.

Turkungarna? Inte ungturkarna då? Eller ”Tur-kungarna” kanske?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Nåväl, herr Erdogan med anhang har ett massivt stöd bland en hel del svenskar tycks det mig, vi ser dem här titt som tätt – namn överflödiga.

lennart gustafsson
Gäst
Nybörjare
turkiet är ett Khazarland.Dom skiter i alla precis som israel Dessa två länder och saudiarabien kommer att bombas precis som alla oljeländer tillbaka till stenåldern när det passar den amerikanska privata banken Federal Reserv ihop med BIZ-bank som startades för att samordna lånen till hitler.Bizbank lever fortfarande och styr ALLA riksbanker så även med den snälla IMF.Söndra och härska är ordet nuförtiden.Efter grekland där 40% av budget går till NATO så står spanien på tur oxå Khazarland.En del av lösningen är att titta på historien vilka som har styrt i nutid ca 2000 år jo det är Khazarerna som har… Läs mer »
Trump 2020
Gäst
Nybörjare
Trump 2020
Profetens förbannelse är obruten. Hans anhängare fortsätter den sjuka agendan att förvandla världen till en soptipp. Men vem var den så omtalade ”profeten”? Profeten, kanske var han bara 1.50 cm lång och gick i en luftig klänning? – Men med en tung och bred näsa – garanterat! – Lade fram sina ”visioner” som numer är nedskrivna i den arabiska boken Koranen efter återkommande skov av epileptiska anfall. Ja det har lagts fram förklaringar till denna religiösa ledares berättelser redan för flera decennier sedan. Muhammed skall enligt dessa forskare eventuellt ha lidit av hjärnepilepsi (cerebra epilepsi). En åkomma som framkallar grandiosa… Läs mer »
patriotasoccidentales
Gäst
Nybörjare

The person that support this dictator is a traitor to the West, and a criminal.

ZEN
Gäst
Nybörjare
ZEN

Trump, Putin, Lukashenko supports Erdogan to the fullest. The last two even built turkish sponsored mosques in their own countries, one of the biggest which are now in Moscow.

Erdogan har släppt lös migrantvågen
Gäst
Nybörjare
Erdogan har släppt lös migrantvågen

Erdogan släpper lös migranterna, som han hotat med.
Grekland överflödas i skrivande stund av tusentals och tusentals immigranter.

http://www.ekathimerini.com/217006/article/ekathimerini/news/sharp-increase-in-migrants-reaching-aegean-islands-from-turkey

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Att ett krig väntas i Europa är ingen nyhet om det är så heligt är däremot något vi nog inte ska vänta oss.

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Jo. Turkarna brukar sitta o röka i sina gabardinbyxor,och dricka sprit ur dricksglas,,o spänna sig i sina brottarlinne,Och dom har små rövarkulor.krypin.

Strikehard
Gäst
Nybörjare
Strikehard

Turkhanen Erdogan behöver likvideras för Europas väl.

wpDiscuz