Ensam afrikan attackerad av feg AFA-transa – transan fick stryk

USA. Det gick inte så bra när en AFA-transa skulle fördriva en afrikan från en offentlig plats i USA.

En ensam afrikan störde en vänsterextrem sammankomst i Portland, USA. Afrikanen mobbades av en aggressiv transa som med en maskerad AFA-pöbel i ryggen försökte skrämma bort den ensamme motdemonstranten.

Vänsterextremisterna försöker med hjälp av flaggor och jackor skärma av den hätska verbala sammandrabbningen från en person som filmade händelseförloppet. När transvestiten hetsat upp sig, samlat ”mod” och tror att kameran inte ser vad den gör går slår den en feg tjuvsmäll mot afrikanen.

Smällen kontras först med lugn och en hånfull frågan om transan inte förmådde slå hårdare. Sedan exploderar afrikanen med två snabba knytnävar mot ansiktet och en nedtagning med asfalt som underlag.

— What the fuck!? Get the fuck off her! säger en av AFA:iterna chockerat utan att lyfta ett finger för att skydda sin ”kamrat”.

Filmen har på bara två dagar blivit viral med över 150 000 visningar.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om