Enorma explosioner skakade Beirut

LIBANON. Två explosioner skakade nyligen Libanons huvudstad Beirut. Filmer från händelsen visar hur en första explosion sker och rök sprids, varpå en andra explosionen bryter ut och skickar chockvågor över hela staden. 

Två enorma explosioner skakade under tisdagskvällen Libanons huvudstad Beirut. Filmer från händelsen visar hur den andra explosionen skickar chockvågor över hela staden. Explosionernas orsak är ännu inte klarlagd.

Den libanesiska nyhetsbyrån National News Agency uppger att explosionerna skedde i ett fyrverkerilager i Beiruts hamnområde. Byggnader så långt som en mil bort ska ha skadats och det står ännu oklart hur många personer som har skadats eller dödats till följd av explosionerna.

Explosionerna har orsakat stor förödelse runtom i staden, enligt uppgifter från boende i Beirut har rasmassor från skadade hus blockerat vägar och skadade har haft svårt att ta sig till sjukhus.

Användare på twitter spekulerar kring om explosionen kan vara en attack från Israel, detta eftersom Israel anklagat den anti-sionistiska milisgruppen Hezbollah, för att ha förvarat sprängmedel i området.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments