England: Ett folk underkuvat av sovjetiska lagar

POLITISK FÖRFÖLJELSE. I en Youtube-film riktas strålkastarna mot de sovjetiska förhållanden som råder i England.

England har under den senaste tiden mottagit hård kritik efter att myndigheterna infört något som liknar sovjetiska lagar. Yttrandefriheten har totalt försvunnit och det engelska folk utsätts för politisk förföljelse där de riskerar långa fängelsestraff enbart för att ha varit inne och läst på en systemkritisk nätsida.

Det engelska folket är idag totalt under storebrors övervakning, som inte skyr några medel för att fängsla individer som söker efter sanningen om de judiska överherrarna, våldtäktsgäng eller främlingsinvasionen.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KarlKarl ADevaKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Sovjetunionen var judiskt styrt eftersom kommunism är en judisk ideologi för att expropriera hemmabefolkningen så att judar kan komma till makten (det utvalda folket = egendomsfolket).
Rothschild-klanen har makt i United Kingdom (UK) sedan ca. 200 år med idag tant Elly II och den icke engelska ”Windsor-Mountbatten”-familjen. Judar vet att nationella regeringar, särskilt nationalsocialistiska, vill fråntar judarna den monopoliserade makten i media och bankväsendet, en fasa för dem judiska världshärskarna.

Deva
Medlem
Deva

Och det enda sättet för dem att behålla sin makt är att trycka ner alla andra, på alla vis möjliga.

Karl-Путин A
Medlem

Även Sverige har varit (((kuvat))) i 200 år iom att den Bernadotteska klanen köpte Sveriges tron efter att (((frimurare))) mördade Gustav III och förtrycket här är lika hårt, fast något annorlunda sminkat.

Karl
Medlem

Sverige – ett folk snart underkuvat av islamistiska lagar!

Karl-Путин A
Medlem

(((Islamistiska)))