England: Elva vuxna främlingar kulturberikade två 12-åringar i åratal

Aylesbury. Elva män av asiatiskt ursprung i åldrarna 28-45 år står nu inför rätta för att ha våldtagit två 12-åriga flickor i Aylesbury, sydöstra England.

Vikram Singh,Sajid Ali och Harmohan Nangpal.

Vikram Singh, Sajid Ali och Harmohan Nangpal.

Vikram Singh, 45, Arshad Jani, 33, Akbari Khan, 36, Taimoor Khan, 28, Sohail Qamar, 41, Faisal Iqbal, 32, Sajid Ali, 35, Asif Hussain,33, Jerome Joe, 35, Harmohan Nangpal, 41 samt Mohammed Imran, 38, står åtalade för att ha drogat ner och våldtagit två 12-åriga flickor.

Åtminstone en av flickorna ska ha utnyttjas från det att hon var 12 till 16 år. I polisförhör ska flickan ha uppskattat att ”60, i huvudsak, asiatiska män” tvingat henne till sex. Detta skriver tidningen Daily Express.

En av flickorna handplockades inne i en leksaksbutik och fördes senare till en privat bostad där flickorna fick mat, alkohol, droger och gåvor. I utbyte bjöds de ut till främmande män.

— De var lätta byten för en grupp män som ville ha tillfällig sexuell tillfredsställelse som var enkel, regelbunden och lättillgänglig, sade åklagaren Oliver Saxby i den rättegång som nu pågår.

Det senaste åren har en mängd ofattbara rapporter kommit från England om mångkulturella gäng som i åratal utsatt vita flickor för våldtäkter, sexuellt utnyttjande och trafficking i bland annat Rochdale, Rotherham, Derby, Bristol och Oxfordshire. I Rotherham ska minst 1 400 barn ha utnyttjats av gängen under en 16-årsperiod utan att någon ingrep. I flera städer har antingen politikerna eller polisen valt att mörklägga övergreppen, men nu har allt mer uppgifter börjat komma till ytan.

Källa:
Home counties horror: Schoolgirl ’raped by 60 members of Asian sex gang by the age of 16’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments