Engelska förorten Savile Town snart 100 procent muslimsk

STORBRITANNIEN. Den engelska förorten Savile Town i Dewsbury ville vara mångkulturellt, men snart är alla invånare där muslimer och mångfalden är kanske mer avlägsen än någonsin tidigare.

Dewsbury i West Yorkshire, Storbritannien (klicka för större bild)

Den brittiska tidningen Daily Mail kallar Savile Town för ”en av de mest rasligt homogena delarna av Britannien”. Av 4033 invånare är endast 48 vita britter – och den siffran gällde år 2016. En surrealistisk bild i tidningens artikel visar en burkaklädd kvinna som säljer glass i en glassbil.

Daily Mail skriver att kvinnorna i stadsdelen endast finns till för att föda barn, laga mat eller gå till tillställningar i en lokal moské som endast är avsedd för kvinnor. Moskén drivs av den radikala Deobandi-sekten, som vill att muslimerna ska isolera sig från kristna, judar och hinduer.

Numera styrs Savile Town av en shariadomstol som av Brittiska överhuset anklagats för diskriminering mot kvinnor. Från området kommer också många som åkt iväg för att strida för Islamiska staten (ISIS) i Mellanöstern.

Källor:
In Islamised UK town diversity has completely disappeared as almost all inhabitants are Muslim
’Go away, you shouldn’t be here. Don’t come back’: The corner of Yorkshire that has almost no white residents

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Karl-Путин ATorkelssonVictorKlausLotta Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Gunnar
Medlem

Grattis England. Ni får vad ni ber om!

Svenskar, snart i en förort nära er.

Lotta
Medlem

Sorgligt..

Victor
Medlem

Landets enda räddning återigen verkar vara hjälp utifrån i form av ett Nationalsocialiskt folk som ställer till rätta med saker och ting. Kanske blir det Motståndsrörelsen den här gången som får rensa upp i frimurarherraväldet efter att vårat eget Norden är räddat!

Klaus
Medlem
Victor
Medlem

Debatterar du med en inbiten kulturmarxist som pratar varmt om ett mångkulturellt samhälle, så fråga när han eller hon var i London senast. Detta lär troligtvis upphöra fort då.

Victor
Medlem

Har britterna ingen som helst motståndskraft längre eller? Dom verkar ju ha gett upp helt.

Bara man får sin kära curry och kebab så kan man väl blunda för även dom mest oförlåtliga brotten antar jag som britt. Eftersom man har aldrig kunnat laga mat något vidare innan massinvandringen till skillnad från sina franska grannar över kanalen. Snacka om ett förblindat folk.

Klaus
Medlem

Britter är Rothschild’s antivita marionetter minst sedan Waterloo. Krig mot boerna i Sydafrika är tydligt bevis. Än idag är britter mot de vita i Sydafrika. Den brittiska regeringen är på ANC’s sida:
https://southafricatoday.net/south-africa-news/no-sympathy-from-london/

J.N.
Medlem

Riktig mångfald och fria folk, kan som jag ser det , endast uppnås genom nationalsocialism.

Karl-Путин A
Medlem

England blev den största förloraren efter Andra världskriget; blev av med alla sina kolonier och världsherraväldet över haven som övertogs av den (((amerikanska centralbanken))) – idag är England Europas bruna r*vhål.