En viskande Morgan Johansson om det kriminella våldet: ”För mig spelar det ingen roll”

INRIKES. Morgan Johansson tycks anse att gruppvåldtäkter och skjutningar inte spelar någon roll.

Den 24 oktober hölls en riksdagsdebatt mellan Richard Jomshof (SD) och Judiska världskongressens springpojke Morgan Johansson (S). Debatten, som ursprungligen handlade om att SD vill se en folkomröstning om invandringen, började snart beröra konsekvenserna av massinvandringen.

— Nåväl, nytt dystert rekord: 45 sköts ihjäl 2018, kvinna i 30-årsåldern död efter skottlossning i Malmö, pojke i 13-14-årsåldern skjuten i Huskvarna, facket sätter stopp och inga väktare jobbar i Rinkeby, 112 barn har rånats i Göteborg bara i år, 50 ungdomar håller Växjö city som gisslan, misstänkt gruppvåldtäkt i Stockholm, sa Jomshof som beskyllde S och Morgan Johansson för dagens situation.

När SD-ledamoten tar en paus hörs Johansson tydligt viska ”för mig spelar det ingen roll”, något som uppmärksammades och blev viralt på Youtube för bara några dagar sedan.

Uttalandet kan höras strax efter 3:00 i filmen ovan.

Morgan Johansson – som utmärkt sig som en särskilt grundlagsfientlig politiker som vill förbjuda svenskar att organisera sig mot folkutbytet – överlevde förra veckan den misstroendeomröstning som SD initierat. Även KD och M röstade för att avsätta honom men eftersom det nya ”konservativa blocket” inte har majoritet i riksdagen får sosseministern sitta kvar.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HaraldRokvikenLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

överlever han en stolpe i finspång?

Rokviken
Medlem

Han behöver nog en halv sådan.

Harald
Medlem

Bättre med en vanlig. Ulf Kristensson får plats under Morgan hur kort stången än är så de kan dela på en stång.

Harald
Medlem

Hur vet man att hans viskande var svar på det Rickard sa? Han kanske menar något annat.