En vilde gripen – tryckt stämning i Blomstermåla

Nu har den värsta chocken lagt sig sedan tragedin i söndags, och det har varit ett par händelserika dagar. En av kamraterna som höggs precis vid ryggraden kommer få permanenta skador, men låter hälsa att han trots detta är vid gott mod och positiv inför framtiden. En ur främlingsgänget har gripits av polis, misstänkt för dråpförsök…

Följande är tillståndet för våra kamrater: Den lindrigast knivskurne har fått åka hem. 17-åringen vars liv hängde på en skör tråd har blivit flyttad från intensiven och har till och med varit på fötter. 19-åringen som blev huggen precis vid ryggraden kommer få tillbaka rörligheten i högra benet. Läkarna tror dock inte att han kommer få tillbaka känseln helt, men även han är positiv till framtiden. En person har alltså åsamkats permanenta skador efter det fega överfallet.

Många har hjälpts åt med att försöka ta reda på vem eller vilka det var som knivhögg våra kamrater. En knivviftande främling har gripits, misstänkt för dråpförsök. Han är i 20-årsåldern och hemmahörande i Mönsterås. Även om vi vet att han inte får det straff han förtjänar, så bringar det förhoppningsvis klarhet i vad som hände och ger de skadade viss upprättelse.

Stämningen i det lilla Blomstermåla och hela Mönsterås kommun är tryckt. Det sjuder under ytan och många upplever inte kommunen som trygg längre. Värst är det på skolorna där alla pratar om det och där de flesta av dessa främlingar finns. Dessa har gjort sig kända för att ha hotat och misshandlat svenskar under en längre tid. På de fegaste sätt man kan tänka sig. Innan helgen skall de ha skrutit om att de skulle hugga någon på Valborg och att de hade skaffat nya knivar till detta.

I tisdags hölls det en samling i skolan i Blomstermåla, då de förklarade att det som hänt berodde på ”invandrarfientligheten”. Den lokale ”avhopparen” och notoriske lögnaren Mikael Nilsson från Exit menar att politikerna måste ta krafttag mot rasismen och segregationen. Precis som att det skulle förhindra främlingarnas territoriella krav och krig mot svenskar. Massmedia fabricerar nyheten hur de vill. Trots att de lovat den nästan dräpte tonåringens mor att sluta kalla honom skinnskalle så menar de ändå att det kan finnas ”rasistiska” motiv till knivbråket. Det är ganska uppenbart varthän de vill styra opinionen.

Ingen i Blomstermåla vill ha den stora flyktingförläggningen med alla dessa invandrare, och för många har det fega överfallet i Blomstermåla varit droppen som fått bägaren att rinna över.

Läs även: Tre patrioter knivhuggna av främlingsgäng och Svenskhatet; en krutdurk färdig att explodera!.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments