En tidig julklapp – nationellt romansläpp

BOKSLÄPP. En nationell författare väljer nu att släppa en bok via Nordfront.

En nationalistisk författare väljer nu att släppa en  humoristisk bok via Nordfront. Så här skriver författaren om boksläppet:

Härmed släpper jag, författaren, mitt verk Europas yngsta söner för allmän beskådan. Det är en bok skriven av en av Sveas söner till hans bröder. Jag vore evigt tacksam om någon med möjlighet att seeda skulle vilja lägga upp boken på thepiratebay.

Jag passar på att rikta ett stort tack till yttrandefrihetens försvarare – Nordiska motståndsrörelsen – för att de ger mig möjlighet att basunera ut detta boksläpp.

Förhoppningsvis kommer boken komma ut i pocketformat inom kort. Må boken bereda er stort nöje, Eklektikern.

Boken kan läsas här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Caesar-Aureliusимя_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Intressant uppslag. Jag skummar nu igenom texten och finner en något annorlunda slags bok, som kanske kan vara läsvärd. Det verkar dock vara mycket i sexväg, många stycken ter sig som något som skulle publiceras i en herrtidning. Så det är väl inte någon riktigt respektabel prosa. För att citera: ””Tar du Nicole, denne man Marcus i din mun, för att suga honom som din äkta chef och svälja såväl vått som torrt, goda satser och dåliga satser”” Förväntar man sig något traditionellt och hemtrevligt så verkar denna bok inte vara något för en. Löpande fotnötter i vanlig prosa ter… Läs mer »

имя
Medlem

Tja… Mycket arbete har han lagt på det här. Har inte läst så långt än. En slags Teratologenhyllning (- eller kopia?)

Caesar-Aurelius
Medlem

Jaha, verkar vara en något ovanlig prosa det där.

Ska dock försöka ta mig en eftermiddag och okritiskt läsa igenom denna, till synes, något ”udda” skrift innan jag sätter något betyg.

För de bokläsare som önskar en något mer traditionell utformning på texten i sina julklappsböcker, så återpublicerar jag via länken nedan min bok ”Kamp Mot Folkförintelsen”.

Denna bok är tidigare publicerad år 2015 och 2016 som en artikelserie på Nordfront.se.

Boken har nu kompletterats med flertalet instuderingsfrågor samt försetts med ett därtill hörande facit.

https://vk.com/doc453578850_453768207?hash=00439a1d985d622638&dl=db2625dc06f53978c7