En stark länk i rasens kedja

Nyligen räddade en tik sina valpar ur ett brinnande hus. Hennes instinkt att skydda sin avkomma var så stark att hennes egna trygghet var sekundär.

Jag har åtskilliga gånger skrivit om hur man med fördel kan beskriva nationalsocialismen genom att hänvisa till naturens ordning. När man studerar vilda och friska arters beteende slår det en ganska så snart hur pass degenererad människan faktiskt har blivit. Om man ska dra allt till sin spets så kan man fråga sig om en art överhuvudtaget har existensberättigande om den inte kämpar för sin överlevnad?

Tyvärr ser sanningen ut så att det är vita människor som genom systematisk nedbrytande hjärntvätt i mångt och mycket förlorat sin känsla för sitt egenvärde. Ingen annan ras har under årtionden manats till självförakt. Resultatet av det här ser vi varje dag. Den enda gnutta av självbevarelsedrift som lever kvar i dessa förstörda människor tar sig uttryck i ultraliberalism och egoism. Med mottot: ”gör vad fan du vill så länge du inte skadar mig personligen”, vandrar de likt zombies genom livet. Den naturliga pliktkänslan gentemot sina rasfränder, sin egna sort, är som bortblåst. 

Det är här tiken som räddade sina valpar kommer in i bilden. Hundens instinkt att bevara sin avkomma var så stark att hon riskerade sitt egna liv för att få ut sina valpar ur det brinnande huset. Man skulle kunna likna hennes agerande vid vad som borde vara allas vår vilja att göra, försvara oss och vår ras mot hot och utrotning. Tikens instinkt att rädda sitt egna skinn var inte lika viktigt som att rädda valparna. Hennes känsla av att vara en del av något större var övervägande. Hade hon agerat på samma sätt som många människor gör idag hade hon lämnat sina valpar åt sitt öde i eldflammorna.

Vi är den enda art som har tappat greppet om tillvaron. Vi är de enda som utgår från det egna jaget och vägrar inse att vi är en del av något så mycket större. Alla människor bär ett ansvar att ta vid där deras förfäder slutade. Varje ras har ett öde att följa och varje enskild individ är en länk i rasens kedja. Det måste vara vår plikt att ingjuta mod och självkänsla i våra folkkamrater igen. De måste inse att vi alla behövs i kampen om kommande generationers existens. Inget kan i sammanhanget vara viktigare än offerviljan. Utan den kommer allt att vara förlorat. För att vara värdiga det liv man blivit givet måste man ta ansvar för de liv som kommer efter oss. Det är först då, när man inser sig vara en del av något större, som man gör det man av naturen är ämnad att göra. Att bevara och försvara sin ras.

 

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Christoffer Svärd says:

  Som vanligt mycket bra skrivet Paulina!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Terese says:

  Kanon artikel som vanligt av dej Paulina.Tänk om fler människor kunde ta till sej det du skriver.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Taipan says:

  Hej Paulina!

  Förutom att du är otroligt duktig på att skriva så utmärker du dig som en äkta djurvän.

  Du går från klarhet till klarhet och du får folk att följa dig omtyckt och rättvis. Du är en ledare!

  Taipan

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Janne says:

  Otroligt bra skrivet !
  Kan ingen ”hacker” lägga up det på Aftonbladets första sida, detta behöver kreti och pleti läsa…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Enkelt och bra!

  Jag tyckte att det om ”gör vad fan du vill”-liberalerna som zombies var väldigt träffande.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Ernst says:

   Jaha?… jag tycker bara det var konstigt.

   Det är svårt för Svennen att göra ”vad han vill” med sitt liv när 2/3 av frukterna av hans arbete tas ifrån honom med hot om våld från parasitära psykopatiska kontrollfreaks (som kallar sig för Myndigheter). Frukterna delas ut till parasiter så som Myndigheterna själva, till lågproduktiva individer, till internationella banker som lånat oss låtsaspengar, till vissa företag som ligger i sängs med statsmakten och därmed får statliga stöd när de inte kan klara konkurrensen.

   När han får betala tusentals kronor om han inte har bilbälte på sig när han sitter i en bil som rullar.

   När han hamnar i fängelse för att han innehar lättare droger än alkohol.

   När han måste ha licens för att inneha skjutvapen vilket är väldigt krångligt. Han får inte förvara detta hur han vill och han får inte ha det i självförsvarssyfte.

   När Myndigheterna fullkomligt rullar fram hinder när han ska starta ett företag.

   När folk anmäler varandra till höger och vänster till polisen och andra Myndigheter.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Ej egoist says:

    Nu förtiden ska alla bara bry sig om sig själva. Man kan inte se längre än till de problem som kan drabba en för stunden, här och nu. Sådana personer klagar högljutt över ekonomiska förluster, lagar de stör sig på etc(för att de påverkar just deras egna liv).

    Egoismen är så utbredd att folk väljer att missuppfatta, i det här fallet en artikel, istället för att manas till handling och uppoffring.

    Kan man bara utgå från sig själv är man INTE en stark länk.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Ernst says:

     Hade folk brytt sig det minsta om de problem som drabbar dem för stunden hade de avrättat blattar, skattmasar, poliser och politiker på löpande band.

     Och filosofin i dagens samhälle är INTE att ”gör vad du vill så länge du inte skadar andra”, den är snarare ”gör vad statsmakten säger till dig”.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Ej egoist says:

      Ernst, du lever i en fantasivärld av småsint gnäll. Du är ta mig fan inte bättre än alla de passiva svenskar som sitter och klagar på kafferasten. Egoister är vad ni är. Höj blicken och se utanför ert egna liv och gör något åt saken istället.

      Min erfarenhet är att de som gnäller mest kämpar minst. ”Mycket gnäll och liten verkstá” helt enkelt.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Ernst says:

      Till Ej egoist.
      Mitt inlägg var inte menat som gnäll, det var uppradningar av exempel på hur inskränkta våra friheter är i detta landet idag. Antagligen ett av de mest kontrollerade samhällena som har existerat på denna planet. Vi lever i landet där man diskuterade samlagskontrakt förra året! Jag radade upp dessa för att visa på hur svårt det är att ”göra vad man vill”.

      Min erfarenhet av sådana som blir upprörda och går till personangrepp mot de som inte vill skänka 2/3 av sitt arbete till parasiter ofta själva lever parasitärt. Min erfarenhet är att de som tycker att folk ska kastas i fängelse för att de har ett ”omoraliskt leverne” ofta själva har ett ganska ”omoraliskt leverne”. Min erfarenhet är att de som sitter och gnäller om hur löjliga alla svenssons är som ”gnäller i fikarummet” ofta själva inte vågar gå ut som nationella på arbetet. Är det denna nivån du vill föra samtal på? Adjö i så fall.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
 • viktor says:

  Att jämföra med en artificiellt skapad art, som hunden, kändes ju inte så klokt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Paulina Forslund says:

   Jag gjorde liknelser och jämförde vårt beteende med tikens naturliga instinkter. Instinkter som hon delar med alla friska djur.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Ernst says:

    I ärlighetens namn tror jag att 99% av alla vita människor hade gjort samma sak som tiken fastän vi är hjärntvättade av kulturmarxistisk dynga.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Så uppfattade inte jag Paulinas text. Jag tror de flesta människor skulle rädda sina barn om de utsattes för en fara som vi kan se med våra egna ögon, till exempel en brand.

     Vad jag tror Paulina menar är att vi har blivit så hjärntvättade att vi nu bara kan se de hot som finns mitt framför våra ögon när vi själva drabbas av dem. Ett exempel här är att svenskar flyttar ifrån invandrartäta bostadsområden.

     Däremot så kan vi inte se långsiktiga hot eftersom vi dagligen utsätts för en massiv propaganda om att det är så ‘oerhört viktigt’ med massinvandring. Vi får lära oss att alla andra folk är fruktansvärt viktiga och dom har sådana enorma egenskaper att vi inte klarar oss utan dem. Ja, vi kommer rentav att dö om vi inte öppnar kranarna ytterligare. Men då svenskar flyttar ifrån mångkulturella områden så kan vi inte längre se branden med egna ögon och då finns det inget hot och allt är lungt. Propagandan, som bland annat regisseras av media, har gjort att den naturliga instinkten har nötts bort. Vi kan inte ens se att det är ett folkmord som pågår.

     Andra arter låter sig inte styras av politiska preferenser. Fallet med hunden kan jämföras med en människa där de sistnämnda kan få sin hjärna fylld med politisk propaganda och på så vis styras till sin egen undergång. En hund bryr sig inte om olika ismer utan drivs av sin instinkt, en instinkt vi människor har förlorat. Människan är eventuellt den enda art som är kapabel att utrota sig själv.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
 • NightShifter says:

  Väldigt bra skrivet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • ferdinand says:

  ja bra skrivet.med et par lysande undantag.du glömmer länder som Serbien,Ungern,Litaven,möjligen Vitryssland,som kämpade,ävven med vapen i handen mot ”demokratika” diktaturer (t ex Norge och Danmark).Serbien utmålades som diktatur och tvingades ge upp.Vitryssland utmålas likadant idag,titta på syrien, där judapackett har investerat milliarder usdollar och köpt stöd även från bin ladens ilamister att mörda alla som vågar kämpa emot judarnas arabiska våren.hadde inte Putin sagt stop ,och hjälpt Assad, så hade judehura Clinton levererad ännu ett”judabefriat land. så du vet Paulina, det finns kvar folk som kämpar,men svenska zombies är inte bland dom. med lysande undantag för aktiva nationaliter,så klart.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anders says:

  Jämförelsen haltar; tiken räddade sina egna valpar på samma sätt som i stort sett vilken människa som helst skulle försöka rädda sina egna barn. Jag betvivlar att samma hund hade ansträngt sig för att rädda någon annan, okänd hund, av samma ras eller ej. Tvärtom är det naturliga beteendet bland många djurarter att försöka döda andra ungar i samma flock i syfte att undvika konkurrens för de egna ungarna.

  På samma sätt är det märkligt hur rasister försöker utvidga det naturliga i omsorg om den egna avkomman till omsorg om alla ”rasfränder”. Jag är själv på intet sätt PK, utan tror på övermänniskoidealet, men känner själv som vit nordbo ingen som helst samhörighet med typiskt ”white trash”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Dalkarl says:

   Jag håller med om första stycket i din kommentar och ser fram emot ett replikerande av artikelskribenten. Förhoppningen är att få någon eller några nya infallsvinklar på det hela som en annan kanske har missat.

   Jag har fått berättat för mig av en före detta sibirian huskyuppfödare att när en av hundarna i kenneln hade fastnat i hundgårdens gunnebostängsel med nosen och ylade för full hals av smärta så svarade resten av flocken ganska snart med att försöka barmhärtighetsdöda den nödställda flockmedlemmen för att befria denne från sina smärtor istället för att försöka rädda densamma.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Paulina Forslund says:

  Liknelsen med tiken som försvarade det hon höll kärt var inte tänkt att appliceras direkt till människa. Vad jag ville få fram var att friska djur handlar av instinkt. En instinkt som blivit allt mer förstörd i dagens samhälle.

  Självklart kan de mest urartade människorna handla av instinkt i samma situation som tiken, då det gäller att rädda sin avkomma. Vad jag ville få fram var att vi har ett större ansvar i sammanhanget. Att endast värna sina egna barn räcker inte utan vår plikt är större än så. Vi ska värna/beskydda hela vår flock, vår ras mot hot. För först då är vi en stark länk i rasens kedja.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Rebecca says:

  Bra och klok artikel som visar helheten i specifika händelser. Bra jobbat, Paulina.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Henke says:

  Kan bara hålla med. Väldigt bra skrivet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sadman says:

  Herregud

  Ni människor är verkligen hjärntvättade. Det finns friska djur som lejon som äter upp sina ungar, betyder det att ni ska göra samma sak?
  Du som har skrivit denna artikel kanske ska fundera på att skriva barnböcker….

  Tack för mig

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Simon Lindberg says:

   Så du tycker att tanken på att offra dig själv för att rädda dina barn är lika främmande som att äta upp dina egna barn?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • sadman says:

    Men själva grejen är att mina barn är inte i fara, det är bara ni som inbillar er det….

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 1 röst)
    • Rickard says:

     Visst, det är enbart inbillning. Sveriges utveckling mot en situation liknande den i Sydafrika är bara inbillning. Alla övergrepp på vårt folk är inbillade. Främlingars totala kontroll över Sverige, Europa och Västvärlden är inbillning.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sadman says:

      Ni ser bara det ni vill se… en våldtäktsförsök av några invandrare är någonting de borde utvisas för medans det sker våldtäkter över hela sverige av oss svenskar själva men det väljer vi att se förbi..
      Jag skulle gärna vilja se Sverige utan alla dessa invandrare och då märker ni hur torrt och dött landet egentligen är…
      Stolt över att vara svensk men skäms för o vara svenne!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
 • 11-02 says:

  är du dum på riktigt sadman?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Linus says:

  Sadman flytta till Rinkeby för fan!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Spetz says:

  Det är ju precis vad folkgemenskap handlar om, det är likheterna mellan rasen och folken som har fört oss dit vi är idag. Inte mångkulturen. Den svenskfientliga mentaliteten att Sverige skulle vara ett tråkigare land ifall det var etniskt-homogent är bara verklighetsfrånvarande. Visst, många nordbor kanske är tystare och kyligare i jämförelse med andra folk. Men det ser jag som en positiv egenskap.

  Annars är det ju som alltid, jag klarar mig bra utan rån, mord, våldtäkter, segregation, motsättningar. Det är ett steg bakåt i utvecklingen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Sadman says:

   Spetz, vadå klarar mig utan rån, mord och våldtäkter… det är ju vi själva som gör alla dessa saker medans om invandrare begår något brott blir det sådant ståhej. Jag tror knappast att dessa brott skulle minska med ens 10% om man utvisa alla invandrare.
   Hade det varit för er trångsynta människor hade sverige fortfarande varit i stenåldern!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
   • Robert Berg says:

    ”om invandrare begår något brott blir det sådant ståhej.”

    Om media rapporterat etnicitet på grova brottslingar. Eller om polisen hade fått använda etnicitet som signalement på gärningsmän. Eller om du hade bott i ett svartingområde så hade du inte haft samma åsikt. Det är du som är hjärntvättad att tro på en multikultisaga.

    Vi vill inte att andra människor som inte tillhör vårt folk ska må dåligt. Men vi vill naturligtvis att vårt folk ska må bra och sätter vår fortlevnad först. Är det verkligen så svårt att förstå?

    När du insett vad som sker och vilka krafter som får det att ske kommer du ställa dig i vårat led, för då har verkligheten hunnit ifatt, och ditt sunda förnuft väckts till liv.

    Läs lite böcker i ämnet

    -Hur sverige blev en mångkultur
    -kritikkulturen

    Problemen slutar inte existera bara för att just du inte har dom framför näsan varje dag!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Sadman says:

     Min vän…. problemet är att jag bor i ett sådant område som du kallar för ”svartingområde” och dessa problem tycks inte existera här. Det var just därför jag var tvungen att kommentera detta.

     Det är just det som är problemet med er och som jag påpekade förut blir ni hjärntvättade av olika böcker och människor som hyser agg mot invandrare.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
     • kvinnlig aktivist says:

      Har du någonsin sett vilka som sitter i våra svenska fängelser? Fråga någon som jobbar i rättssystemets instanser så ska du få höra. Invandrare med härkomst från icke europeiska länder är i tydlig majoritet.

      Men fortsätt blunda du, i all din dumhet.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Sadman says:

      Bevis på dessa påståenden tack…
      Jag kan också hitta på egen statistik t.ex att 90% av alla brott begås av invandrare men…men..
      Jag är inte dum, jag är bara mindre främlingsfientlig.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • Robert Berg says:

      Jasså? Intressant. Jag bodde också i en liten stad med massor av ”flyktingar”. Polisen är där varje dag. När man var yngre och var ute på kvällarna kan jag knappast säga att man var trygg.

      ”blir ni hjärntvättade av olika böcker och människor som hyser agg mot invandrare.”

      Dom böckerna som jag föreslog att du skulle läsa hyser inga agg mot invandrare. Dom förklarar hur och varför samhället går mot det sämre.

      Och faktum kvarstår, varför censureras etnicitet både i media och i polisens arbete? Varför får vi inte veta vilken härkomst som är överrepresenterad i brottsstatistiken? ”Det är inte schysst att föra sån statistik” Sa en dam i TV3:s efterlyst. Nä, det måhända att det inte är så schysst. Men jag tycker inte det är så schysst med brottsoffer heller. Man bör föra sådan statistik så man få ett facit på vilka som gör vad. Oavsett om det är svenne eller mohammed som är högst på den listan.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Sadman says:

      Jaha är det så det är ?
      Min kompis som är invandrare var ute för 2 månader sen och skulle sätta sig i bilen på parkeringen när han blev påhoppad av 3 svenskar som slog han blodig, medvetslös och brände upp hans bil. Senare dumpade de hans kropp ute i skogen några kilometer utanför stan i hopp om att han inte skulle överleva. Men en förbipasserande/vänlig människa såg honom gå ut från skogen och ringde då direkt efter en ambulans. Dessa män som senare identifierades av offret själv blev varken åtalade eller någonting. Senare i lokaltidningen så nämndes varken offret eller gärningsmännens etnicitet så jag antar att det inte är bara när de begår brott som detta sker ? Och som sagt så skedde detta i din s.k ”svartingområde”.
      Tänk på det nästa gång ni drar alla över en kam….

      Det censureras nog inte men om man värdesätter alla människor lika behövs det väl inte säga vare sig de är invandrare eller svenskar?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • Robert Berg says:

      Tråkigt för din kompis. Märkligt att det inte blev något rabalder i tidningen, Sånna nyheter brukar vara hårdvaluta.

      Vi verkar ha fått väldigt olika upplevelser i det samhälle vi bor i. Jag står fast vid vad jag sagt, det är så jag har upplevt verkligheten.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Borlänge says:

      Sadman, jag har ett antal vänner som har suttit och som sitter i fängelse.
      Samtliga vittnar om att dom är i stort sett ensamma vita på avdelningarna oavsett vilka anstalter dom varit på.
      Dom kan vara 2-4 st vita på en avdelning med 20 interner.
      Vakna upp.
      Och för att du ska slippa fabulera om vad mina vänner suttit och sitter för så har jag några barndomsvänner med missbruksproblem och sen har vänner/aktivister från motståndsrörelsen blivit dömda för sammandrabbningar med svenskhatare osv.
      Vita är MINORITET på anstalterna.
      Och du, gör nu inte en kovändning och börja gapa om strukturell rasism, utanförskap och misslyckad ”integration”. Tack

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
 • 11-02 says:

  du får nog läsa på ordentligt sadman,
  hur kan man vara så okunnig? du gör
  dej bara löjlig när du framför dina
  dåligt underbyggda åsikter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 2 röster)
 • Kvinnlig aktivist says:

  Jag tror inte att sådan statistik får tas fram i det politiskt korrekta Sverige. När man har politiker och medier som systematiskt söker dölja sanningen så blir det resultatet.

  Men med inblick i hur det ser ut inne i systemet så vet jag att det är på detta sätt. Har träffat många månniskor som jobbar som advokater, poliser, kriminalvårdare etc. ALLA vittnar om samma sak. Varje dag ser de resultatet av den kriminalitet invandrare representerar.

  Har en gammal bekant som är rasblandad (svensk/arab) han sitter på fängelset i Kumla. Han skrattar och säger att ”ja, här är jag minst ”blatte” av alla”. Tycker det säger en hel del.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Sadman says:

   Förväntar du dig att jag ska tro på detta?
   Om det var viktigt för dessa poliser, advokater osv att nämna att dessa var invandrar tror jag inte på att de var något mindre rasister än vad du kan vara och med detta menar jag att deras så kallad påståenden kan vara lika falska som svensk medias.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Ernst says:

   Till kvinnlig aktivist.

   Utom-européer är väldigt överrepresenterade på ”kåken”. Men en majoritet är de faktiskt inte. Långt ifrån, speciellt på de lättare anstalterna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ej egoist says:

  Svar till Ernst:

  Jag har inte sagt emot dig i dina ”uppradningar” av fel i samhället. Vad jag däremot är skeptiskt till är ifall man bara gnäller och stannar där.
  Personligen är jag inte heller mycket för det kontrollsamhälle du stör dig på. Men jag tycker inte att de problemen är de mest primära. Förvisso hör allt samman men man måste klara av att fokusera på vad som är viktigt i en alltmer utsatt tid.

  Vad gäller personangrepp har inga sådana förekommit. Jag har endast uttalat mig om männskor som gnäller om allt utan att kämpa. Är du inte en av dem behöver du ju inte heller känna dig träffad eller angripen, eller hur?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Förlåt,men jag tycker detta är extremt onödigt svammel. För det första är relaterandet till hundar helt absurt… Ska vi bete oss som hundar? förresten har hundar uppfostrat grisar och låtit dem dia från dem och andra djur. SKIT i vad du har för hudfärg. Det är såklart att du räddar dina barn ifall det brinner i ditt hus, herregud att uppmana andra att göra detsamma är onödigt,men om du har ett vitt och ett svart barn, räddar du det vita hellre..eller vad menar du? jag tror inte att blod nödvändigtvis är tjockare än vatten och det är nog i denna punkt vi skiljer oss åt…

  att skriva om arter får mig illamående, friska och vilda, vad är en frisk art? det måste du kunna förklara. Vad är en sjuk art??? refererar du till människor som uppdelade i raser? Nu är vi tillbaka på 40 talet..

  Jag hoppas du tar ditt ansvar som vuxen och svarar på detta i ett mailtill mig. Jag är ju faktiskt femton.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *