En kvinna blev misshandlad efter att ha konfronterat ett ”ungdomsgäng”

MÅNGKULTUREN. Under natten mot söndag konfronterade en kvinna i Upplands Väsby utanför Stockholm ett ”ungdomsgäng” som sysselsatte sig med att kasta stenar på föremål vilket ledde till att kvinnan blev misshandlad av gänget. 

Ett så kallat ungdomsgäng roade sig under natten med att kasta stenar på olika föremål i Upplands Väsby. En förbipasserande kvinna konfronterade då ungdomsgänget som gav sig på kvinnan istället.

— Hon har blivit slagen på något sätt, vilket lett bland annat till blodvite från näsan, säger Mats Brännlund, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm.

Det är oklart hur pass allvarligt skadad kvinnan blev men en ambulans kallades till platsen och tog hand om henne.

Alla gärningsmännen uppges vara i övre tonåren och efter att polisen satt in hundpatruller i området lyckades man gripa en 17-åring som togs in på förhör men som sedan släpptes. Men han är fortfarande misstänkt för misshandel.

Källa:
Kvinna sa till stenkastande ungdomar – misshandlades

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om