En av landets största domstolar inför ”Prideruta” på intranätet

HOMOLOBBYN. Södertörns tingsrätt har nyligen infört en så kallad ”Prideruta” på sitt intranät som dagligen uppdateras med HBTQP-propaganda.

För lite drygt ett år sedan rapporterade Nordfront om att den feministiska kvinnoorganisationen Unizon föreläste på Södertörns tingsrätt och att myndigheten därefter twittrade om patriarkala strukturer. För några veckor sedan berättade Radio Nordfront att alla tingsrätter i Stockholmsområdet samt Förvaltningsrätten i Stockholm för första gången ska delta i årets Stockholm Pride genom att vara med i Prideparaden och ha ett tält på festivalområdet.

Att delar av domstolsväsendet tar så tydlig ideologiskt ställning för den radikala samhällsomvandling som homolobbyn håller på att genomdriva underminerar förtroendet för hela domstolsväsendets opartiskhet.

Nu visar det sig att Sveriges domstolar fortsätter på den inslagna vägen. Södertörns tingsrätt började nyligen med något som heter ”Priderutan” på sitt intranät där det dagligen uppdateras med ”information” om HBTQP-frågor. På denna ”Prideruta” kunde de anställda på domstolen igår läsa om hur ”nazisterna” på 30-talet brände ”forskning” som visade att bland annat homosexualitet var naturligt och idag kunde de läsa att sexuell läggning kunde vara ett asylskäl.

Bild och text från Södertörns tingsrätts intranät. Klicka för större bild.

Bild och text från Södertörns tingsrätts intranät. Klicka för större bild.

Längst ned på den andra bilden ser man vem på Södertörns tingsrätt som har uppdaterat ”Priderutan” med detta inlägg. Hon heter Karin Påle-Bartes och på hennes Facebook så står det att hon arbetar som rådman på Södertörns tingsrätt, vilket är samma som domare. Går man igenom hennes Facebook så ser man på vilka bilder hon lagt upp och på vilka sidor hon gillar att hon är någon slags godhetsknarkare som vurmar för allt från feminism och HBTQP-frågor till romer och massinvandring.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Pervers.
På 30-talet var livet mycket säkrare och sundare i Sverige och i Tyskland. Samhällena svinas talmudiskt ner idag, det finns minoritet som vill ha det pervers, men det finns tyvärr fortfarande folk som inte ser det.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Det börjar gå inflation i HBTQ. Först hette det HB, sen HBT, sen HBTQ och nu tydligen HBTQP. Om 3 år när det heter HBTQPYNV&FSRASV%GÖX?ZPP/SM kommer folk inte att orka med skiten längre.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Karl A

Som tur är orkar människor inte med skiten idag heller, däremot så finns det allt för få.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Karl

Det här pervo-vurmandet är påtvingat uppifrån. Hade det varit frivilligt som för 10-15 år sen så hade folk fortfarande bara skrattat åt det.

Ragnar
Nybörjare
Ragnar
2 år sedan

Det är mycket effektivare att bränna globalisterna på bål istället för deras böcker!

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan

Och Svenska ”kyrkan” har väl deltagit i någon prideparad, även KD. Dock är dessa kristna hjärntvättade.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

En rådman avlönad av dig och mig via våra skattepengar får alltså på arbetstid sitta och propagera för sina egna privata politiska åsikter med domstolens tjänstedator. Ändå anses hon inte som jävig i mål som berör och kan påverkas av hennes politiska åsikter och ställningstaganden. Gör hon dessa inlägg på domstolens interna nät utanför arbetstid på en egen dator hemifrån, då sysslar hon med dataintrång. Domstolens webbsida ska endast användas i tjänsten och endast rörande tjänsteärenden.

_Slutsats: Lita inte på någon vid Domstolsverket på en post som innebär att denne har makt över dig innan du kollat dennes bakgrund.