Emmanuel Macron redo att kämpa för en ny världsordning under USA:s ledning

FRANKRIKE. I ett tal i den amerikanska kongressen fördömde Frankrikes president Emmanuel Macron alla former av nationalism och sade rakt ut att den nya världsordningen med USA som ledare måste etableras fullt ut.

Emmanuel Macron.

Den tidigare Rothschildbankiren Emmanuel Macron, numera president i Frankrike, höll under onsdagen ett tal i den amerikanska kongressen.

Macron, som bland annat gick till val med löften om att värna om Frankrike eftersom att ”världen behöver ett starkt Frankrike”, fördöme i sitt tal till kongressen alla former av nationalism och ”isolationism”. Han uppmanade också USA att engagera sig mer i ”globala frågor”.

— Vi kan bygga det tjugoförsta århundradets världsordning på en ny form av multilateralism… Detta kräver, mer än någonsin, USA:s insatser eftersom er roll var avgörande för skapandet och försvarandet av dagens fria värld. Det var USA som uppfann multilateralism. Det är ni som måste hjälpa till, bevara och återuppfinna den, sade Macron i sitt tal.

Den kritik som Macron riktade mot USA kan huvudsakligen tolkas vara riktad mot den försiktigt protektionistiska politik som Donald Trump bedriver för att försöka stärka USA:s produktions- och arbetsmarknad. Det är samma kritik som andra globalister riktar mot honom, inte minst Fredrik Reinfeldt, som hoppas på svagare gränser gentemot den av honom identifierade ekonomiska stjärnan i öster, Kina.

Källa:
Macron denounces nationalism in speech to U.S. Congress (YouTube)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ramón Mercader
Nybörjare
Ramón Mercader
2 år sedan

Det är inte endast den omständigheten, att det i allt större utsträckning kompletterar armén ur sitt färgade människobestånd, det gör dessutom så snabba framsteg i fråga om moderlandets negroisering, att man faktiskt kan tala om uppkomsten av en afrikansk stat på europeisk mark.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Där har nog Frankrike, vars befolkning består till en tredjedel av araber och negroider, kommit längre än USA.

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan

”Trump and Macron held hands. A lot.”
https://www.youtube.com/watch?v=hjSaOxavDoc Någon annan som också känner på sig, att det kanske ligger något lite djupare bakom detta? LOL

Per
Nybörjare
Per
2 år sedan

Macron vet verkligen inte hur han skall vrida och vända sig för att bervisa att han är (((globalisternas))) mest lydiga och trogna nickerdocka/sell out; det är rent skrattretande.

Att han har kommit till makten i Frankrike visar klart att Frankrike nu är helt förlorat.

Vad jag noterade var den brist på uppmärksamhet/mediabevakning besöket fick.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

När omvärlden förstår deras syften och mål har de själva hunnit befästa sig åtalsfria positioner som de kan verka och agera ur.

Nu är utvecklingen så långt gången bland de självutvalda som bor och verkar i UK att nu får det bli ett stopp, så Brexit kom till ända när ändå ”borgmästaren” i London är en muslim från pakistan.

Arabiska grönsakshandlare i STHLM firade den muslimska ”borgmästaren” i London med att bära UK tröjor under lång tid medans den feminina dumsvensken nickar och hälsar när de köper deras ”grönsaker”.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

På den här bilden ser man macrons näsa i profil som säger mer än 1000 ord.
comment image
Om man vänsterklickar två gånger på bilden så framstår näsan i all sin ”prakt”.