Emil Hagberg medverkade i Podcast Nationella

MEDIA. Nordiska motståndsrörelsens Emil Hagberg medverkade under förra veckan i den nationella podcasten Podcast Nationella där Hagbergs intresse för djur diskuterades.

I det senaste avsnittet av Podcast Nationella bjöds Emil Hagberg, som är medlem i Nordiska motståndsrörelsens riksråd, in för att prata om hans stora intresse och kunnande om olika sorters djur, exempelvis groddjur och leddjur. Den mycket intressanta och lärorika diskussionen pågick i över en timme och avslutades med att Hagberg sa att de i alla fall hade hunnit ”skrapa lite på ytan” i ämnet och att han hade kunnat prata i timmar om bland annat naturen och nationalsocialismen.

Lyssna på avsnittet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

3 Kommentarer till "Emil Hagberg medverkade i Podcast Nationella"

  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Victor
Medlem

Intressant som vanligt när det kommer till Hagberg. Speciellt intressant att höra hans syn på livets kamp i alla former, Mer Hagberg!

Peter
Medlem

Binnikemasken… En inälvsparasit som lever på värddjuret, orsakar obehag och tom död då de samlas i för stort antal måste vara insektsvärldens svar på (((Schlomo Shekelstein)))

Grottbjörnen
Medlem

fast jag hade nog kunnat känna mer evolutionär respekt och förståelse för en binnikemask än ((vissa andra))