Emil Hagberg medverkade i Podcast Nationella

MEDIA. Nordiska motståndsrörelsens Emil Hagberg medverkade under förra veckan i den nationella podcasten Podcast Nationella där Hagbergs intresse för djur diskuterades.

I det senaste avsnittet av Podcast Nationella bjöds Emil Hagberg, som är medlem i Nordiska motståndsrörelsens riksråd, in för att prata om hans stora intresse och kunnande om olika sorters djur, exempelvis groddjur och leddjur. Den mycket intressanta och lärorika diskussionen pågick i över en timme och avslutades med att Hagberg sa att de i alla fall hade hunnit ”skrapa lite på ytan” i ämnet och att han hade kunnat prata i timmar om bland annat naturen och nationalsocialismen.

Lyssna på avsnittet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GrottbjörnenPeterVictor Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Victor
Medlem

Intressant som vanligt när det kommer till Hagberg. Speciellt intressant att höra hans syn på livets kamp i alla former, Mer Hagberg!

Peter
Medlem

Binnikemasken… En inälvsparasit som lever på värddjuret, orsakar obehag och tom död då de samlas i för stort antal måste vara insektsvärldens svar på (((Schlomo Shekelstein)))

Grottbjörnen
Medlem

fast jag hade nog kunnat känna mer evolutionär respekt och förståelse för en binnikemask än ((vissa andra))