Elev konfronterade Jan Björklund: ”Jag tycker er politik är rent folkförrädisk!”

SKOLA. När Jan Björklund bjöds in till en grundskola i Umeå för att sprida liberal propaganda hade han nog inte väntat sig mothugg. Men en modig elev valde att ställa den liberale partiledaren mot väggen för hans folkfientliga politik.

”Jag tycker att ni för en politik som går ut på att sälja ut vårt folk”, så valde en elev på Tegs Centralskola i Umeå att inleda sin fråga när Liberalernas partiledare Jan Björklund besökte hans klass för att berätta om sin politik.

Eleven fortsatte sedan med att ifrågasätta på vilket sätt Sverige tjänar på massinvandringen, som Liberalerna har varit en del av att samordna.

Diskussionen fortsätter sedan mellan eleven och en ställd Björklund, som inte riktigt tycks ha förberett sig på mothugg från någon av eleverna. När eleven undrar varför Sverige stödjer USA:s sionistiska aggressioner i Mellanöstern så försöker Björklund att skylla allt på Ryssland.

— Jag har en annan syn på USA än vad du sa, krigsvälde eller vad du sa. Hotet mot Sverige, eller det hot som finns militärt är inte USA. Det är Ryssland, det är Putin… Ryssland agerar oerhört aggressivt mot sina grannländer och därför borde Sverige rusta upp sitt försvar och vara med i Nato där USA är med, förklarar Björklund.

Se hela konfrontationen av Jan Björklund:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Peter says:

  Väldigt bra gjort!
  Så där borde han med flera bli bemötta på ALLA skolor och platser de besöker!

 • Historielöst av Björklund. ”Sverige har ju egentligen alltid varit ett och kommer alltid vara ett land som det har kommit människor från andra länder hit.” Är han medveten om att egentligen ingen kunde in- eller utvandra fram till mitten av 1800-talet, utan kungens uttryckliga godkännande? Och att vi egentligen inte hade en enda hottentotte eller liknande innan 1980-talet? Den utveckling vi har i dag är extremt ny. Vi har aldrig tidigare släppt in – och uppmuntrat – sådan bidragsinvandring som vi har nu.

  Han ljuger också när han påstår att de flesta länder har invandringspolitik som den svenska. Västerländska stater under judens kontroll, möjligen, men numerärt tillhör dessa en minoritet av världens länder.

  • Karl A says:

   Han glömde, naturligtvis medvetet, att nämna Israel där det krävs DNA-test för att fastställa om man är jude för att komma i anspråk som invandrare, eller att de invandrare till Sverige som han kallar lönsamma kallas för terrorister, infiltratörer, löss och kackerlackor i det land vars soldat han är.

 • Herman says:

  Oerhört magiskt!

 • Fredrika says:

  Björklund ser alltså som alla andra i hans boskapshjord att Ryssland är oerhört aggressivt som har lagt sitt land precis intill alla Natobaser som behövs för att försvara demokratin mot Iran och Ryssland. Tyvärr förbjuder juridiken det som är mest lämpligt att skriva om Björklund. Låt oss bara säga att det förhoppningsvis materialiseras i sinnevärlden.

 • Hjälte! Björklund gör mig illamående.

 • Grottbjörnen says:

  en redig ung man!

 • https://judarisverige.wordpress.com says:

  Modig ung man! Om bara fler ungdomar var som dig så skulle vi ha en revolution redan imorgon. Fortsätt ställ dessa folkförrädare mot väggen, visa att du aldrig backar. Fler kommer då att se upp till dig och stå vid din sida. Du är sannerligen framtidens ungdom som vårt folk behöver.

  All heder till dig!

  • Grottbjörnen says:

   man blir glad över ungdomen, när jag gick i högstadiet på 90-talet hade det nog aldrig kunna hänt, det är roligt och ger hopp att ungdomen idag är såpass påläst

 • Julius says:

  Jäklar vad bra gjort! Både frågorna, hur de var uppställda samt hur han lugnt och tydligt framförde dem, samt PR-kuppen iom. att det filmades och lades ut på nätet.
  Man ser och hör så tydligt att Björklund fullständigt blev ställd på pottkanten och mestadels svamlar.
  Stor eloge till dig/er som genomförde detta!

 • Marcus Hansson says:

  1. Skillnaden mellan invandringen förr och idag är mängden och varifrån invandringen kommer.

  Om vi ska tänka så som Björklund gör kan vi enkelt vända på argumentet och hävda att Sverige alltid haft emigration. Nordiska motståndsrörelsen följer bara denna svenska tradition i vårt politiska program.

  2. Det är en lögn att alla världens länder är skyldiga att ta emot flyktingar. Det är något som varje land kan välja, vissa länder har valt att inte skriva på flyktingkonventionen.

  3. Även om Sverige har skrivit på flyktingkonventionen behöver inte landet ge flyktingarna PUT (Permanent uppehållstillstånd), eller svenskt medborgarskap. När konflikten är över kan dessa flyktingar skickas tillbaka till sina hemländer, helt enligt flyktingkonventionen.

  http://www.unhcr.org/3b66c2aa10

  4. Det är en liten del av människorna som kommer hit och söker asyl som har verkliga flyktingskäl. Istället är majoriteten insläppta på grund ut av EU lagar, svenska lagar och mängder av folkförrädare.

  https://www.migrationsverket.se/download/18.4100dc0b159d67dc614c03d/1498556488892/Beviljade%20uppeh%C3%A5llstillst%C3%A5nd%201980-2016.pdf

  Se under kolumnen ”FN:s konvention”

  5. Att Ryssland markerar och börjar uppfatta Sverige som ett hot är inte så konstigt med tanke på att Björklund och & arbetar hårt för att Sverige ska bli ytterligare en NATO bas som kan användas för att i framtiden hota Ryssland.

  6. Bra jobbat med film och frågor, med det kan vi enkelt bevisa folkförrädarens lögner och halvsanningar.

 • Jonas says:

  Riktigt bra argumenterat, lungt och sakligt! Känns skönt att många svenska ungdomar (om än för få) kommit till insikt om vem som styr, och vilka som är det riktiga hotet.

 • Sigfrid says:

  Bra elev som vågade säga sanningen.

 • Jan Björklund är en idiot!

 • Ingemar says:

  Mycket bra och sakligt ställda frågor! Jag hoppas verkligen den här grabbens föräldrar är stolta och stöttar sin modiga son.

 • En eloge till grabben och två till hans föräldrar som uppenbart låtit honom se och tänka fritt!
  Framtiden är ljus med sån här föryngring i dom blå/gula leden.
  Tack!

 • Modigt av den unge herren!

  Må folkförrädarna möta samma motstånd på alla skolor!


 • Lämna ett svar