Eldig debatt om afrikaniseringen av Frankrike

FRANKRIKE. I Frankrike pågår det just nu en häftig debatt om afrikaniseringen och islamiseringen av landet. Författare, journalister och afrikanska affärskvinnor har gett sig in i bråket.

Det pågår just nu en hätsk offentlig debatt i Frankrike. Det hela tog sin början med att den franske författaren Éric Zemmour påpekade för den afrikanske affärskvinnan Hapsatou Zy att hennes namn inte är franskt.

Den så kallade allvarliga incidenten följdes av en tv-debatt där journalisten Charlotte d’Ornellas mötte Hapsatou Sy. Ämnet för debatten var afrikaniseringen och islamiseringen av Frankrike.

Hapsatou Sy lovordade ”mångfalden”, vilket fick d’Ornellas att svara:

— Vi kan inte jämföra Bretagne och Senegal. När du går till Château-Rouge så finns där en kulturell afrikanisering, när vi går till vissa områden, där alla kvinnor är beslöjade, så finns där en islamisering av landskapet.

Ingen tycks veta exakt hur många muslimer det bor i Frankrike. Den officiella siffran är dock sex miljoner, vilket innebär att nio procent av landets invånare utgörs av muslimer. Frankrikes afrikaner är dock inte alla muslimer, vilket innebär att antalet rasfrämlingar i landet är högre än blott nio procent.

Källa:
“France is being Islamised and Africanised” – Journalist

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Karl-Путин AKlausValhallaLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

6 miljoner muslimer? Ugnefär?
En slutlig lösning på det problemet är äntligen möjlig för
fransosen.

Lingonet
Medlem

Hoppa i sidovagnen kärring, vi drar till Paris!

Lingonet
Medlem

Jag ber om ursäkt, tog min dagliga överdos cortison i morse.

Valhalla
Medlem

Verniggerung, sade Adolf Hitler.

Klaus
Medlem

Bilderbergers/Illuminatis marxistiska ockupationsregeringar och deras naiva fördummade väljare vill ha det islamiskt och afrikanskt i Europa annars hade vi nationella regeringar.
https://pbs.twimg.com/news_img/1044195832927539200/fGtRcXvU?format=jpg&name=orig

Karl-Путин A
Medlem

Enligt en metod som bygger på data från den franska motsvarigheten till Socialstyrelsen utgörs över en tredjedel av Frankrikes befolkning av afrikaner och araber – huruvida de är muslimer eller ej spelar nog ingen större roll.