Eldig debatt om afrikaniseringen av Frankrike

FRANKRIKE. I Frankrike pågår det just nu en häftig debatt om afrikaniseringen och islamiseringen av landet. Författare, journalister och afrikanska affärskvinnor har gett sig in i bråket.

Det pågår just nu en hätsk offentlig debatt i Frankrike. Det hela tog sin början med att den franske författaren Éric Zemmour påpekade för den afrikanske affärskvinnan Hapsatou Zy att hennes namn inte är franskt.

Den så kallade allvarliga incidenten följdes av en tv-debatt där journalisten Charlotte d’Ornellas mötte Hapsatou Sy. Ämnet för debatten var afrikaniseringen och islamiseringen av Frankrike.

Hapsatou Sy lovordade ”mångfalden”, vilket fick d’Ornellas att svara:

— Vi kan inte jämföra Bretagne och Senegal. När du går till Château-Rouge så finns där en kulturell afrikanisering, när vi går till vissa områden, där alla kvinnor är beslöjade, så finns där en islamisering av landskapet.

Ingen tycks veta exakt hur många muslimer det bor i Frankrike. Den officiella siffran är dock sex miljoner, vilket innebär att nio procent av landets invånare utgörs av muslimer. Frankrikes afrikaner är dock inte alla muslimer, vilket innebär att antalet rasfrämlingar i landet är högre än blott nio procent.

Källa:
“France is being Islamised and Africanised” – Journalist

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan

6 miljoner muslimer? Ugnefär?
En slutlig lösning på det problemet är äntligen möjlig för
fransosen.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Lingonet

Hoppa i sidovagnen kärring, vi drar till Paris!

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Lingonet

Jag ber om ursäkt, tog min dagliga överdos cortison i morse.

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
1 år sedan

Verniggerung, sade Adolf Hitler.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Bilderbergers/Illuminatis marxistiska ockupationsregeringar och deras naiva fördummade väljare vill ha det islamiskt och afrikanskt i Europa annars hade vi nationella regeringar.
https://pbs.twimg.com/news_img/1044195832927539200/fGtRcXvU?format=jpg&name=orig

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Enligt en metod som bygger på data från den franska motsvarigheten till Socialstyrelsen utgörs över en tredjedel av Frankrikes befolkning av afrikaner och araber – huruvida de är muslimer eller ej spelar nog ingen större roll.