Ekonom: ”Mer invandring kommer att rädda Sverige!”

MASSINVANDRING. Ekonomen Sandro Scocco anser att dagens snabbt påkomna ekonomiska kris för svenska kommuner är alarmerande. Om tio år kommer det att vara mycket värre. Hans lösning är mer invandring.

Sandro Scocco. Foto: Twitter

Om tio år kommer det att saknas 150 000 personer i arbetsför ålder, säger chefsekonomen Sandro Scocco på LO:s tankesmedja Arena Idé. Då kommer krisen i Sveriges kommuner att vara ännu större än idag.

— The quick fix [den enkla lösningen] är unga invandrare som snabbt kan komma i sysselsättning. Debatten om att nästan stänga gränserna är djupt olycklig ur arbetsmarknadsperspektiv, säger Scocco.

Sveriges Kommuner och Landsting publicerade i maj en ekonomirapport som varnade för vikande förmåga att försörja Sveriges åldrande befolkning, som också består av åldrande invandrare.

Antalet personer över 80 år ökar med nästan 250 000 fram till år 2028 vilket är en 47-procentig ökning, står det i rapporten. Barn och unga kommer att öka med nästan tio procent, med omkring 200 000.

Kommuninvånare måste arbeta
Kommunerna tar sina pengar framför allt från kommuninvånarnas arbetsinkomster. Man anser det vara ett stort problem att antalet personer i arbetsför ålder bara stiger med fem procent fram till 2028.

De som arbetar blir bara omkring 300 000 fler, medan barn, unga och riktigt gamla ökar med nästan 450 000 personer.

Att barn och ungdomar ses som en belastning istället för en blivande ekonomisk tillgång tas det föga hänsyn till. Men Scocco säger:

— Problemet kan lösas genom att tillräckligt många barn föds i samhället. Sker inte det måste man ha en invandring som fyller på arbetskraften.

Scocco säger att Sveriges sysselsättningsökning sedan ungefär år 2000 uteslutande beror på utlandsfödda.

— Med utbildning blir invandrare en fantastisk affär! utropar Sandro Scocco.

För drygt tre år sedan förutspådde LO att främlingsinvasionen kunde ge Sverige en superekonomi inom 3-4 år. När resultatet blev det omvända började förutsägelserna hånas, men nu säger LO:s tankesmedja igen alltså liknande saker, trots facit i hand.

Källa:
Sandro Scocco: Sverige behöver fler invandrare för framtiden

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LottaVeraAndersRokvikenKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Larsson
Redaktör

Lär sig aldrig vissa..?

Anders Jonsson
Medlem

Är det olagligt att önska död åt Sandro Scocco?

Jag tar risken.

Jag önskar död åt den satans JUDE-kapitalist-globalist-röding lakejen Sandro Scocco…

Hell seger!

Rokviken
Medlem

Han bryr sig inte om Sverige eller svenskarna. En systemlakej som tror sig känna sig trygg i sitt område. Men vindarna vänder.

Klaus
Medlem

Scocco ljuger. Han vill som Illuminati förstöra det nordiska samhället. Ju flera invandrare desto svagare den svenska kronan och desto högre kostnader och högre skatter och kanske ännu flera skatter. Dessutom kommer automatiseringen att öka. Invandrare är helt och hållet överflödiga.

Swedes Are White
Medlem
Swedes Are White

Vilken äcklig globalistsionist han är. Italienare som han är borde han veta vad man kan använda pizzaugnar till annat än matlagning.

Vera
Medlem

Se det från den ljusa sidan: vid Din brinnande bil – renoverade bostad efter bombexplosionen, affärsinnehavarna slipper en del betalningsbesvär, våra ungdomar blir av med sina mobiler , ett utgiftsbekymmer mindre, plånböcker – vad skall Du med det till? Kvällspromenader – glöm det, sitt hemma på TV soffan och njut av Svt :s mångkulturella välsignelsepropaganda i stället. Tänk också på kommunerna som genom sitt besparingsprogram härdar våra gamlingar med lägre värmetemperatur och kall mat. Djurömsinthet är också ett onödigt fenomen. Så visst räddas Sverige med större invandring – åt helvetet.

Lotta
Medlem

Mer NATIONALSOCIALISM kommer att rädda Sverige!