Efter utspel om somalier – miljöpartist polisanmäld för åsiktsbrott

BROTT. Miljöpartisten som gjorde ett uppmärksammat Facebookinlägg där han beskrev somalier som en cancersvulst polisanmäldes nyligen av medborgarjournalisten Nina Drakfors.

Tidigare i sommar ska en lokalpolitiker för Miljöpartiet i Järfälla vid namn Jonas Serneholt skrivit ett Facebookinlägg om somalier som tvingade honom att lämna samtliga politiska uppdrag, trots offentlig avbön i Aftonbladet.

I inlägget beskrev han bland annat somalier som en ”cancersvulst”:

Det är inte första gången som somalier begår den här typen av brott, oavsett formellt medborgarskap, för medborgarskapet styr nog knappast deras könsorgan. Somalierna överhuvudtaget är en cancersvulst.

Detta fick medborgarjournalisten Nina Drakfors att ta sitt medborgerliga ansvar och polisanmäla åsiktsbrottslingen Serneholt för ”hets mot folkgrupp”. Polisanmälan gjordes över telefon och Drakfors har valt att publicera samtalet via Youtube.

Under samtalet förklarar Drakfors att hon inte vill vara en så kallad medrasist, vilket enligt etablissemanget är en person som inte ”säger ifrån” mot så kallad vardagsrasism, varför hon kände sig manad att polisanmäla Serneholt.

Drakfors hänvisar till Aftonbladets ursprungliga artikel om skandalen, men trots att Serneholts brott mot värdegrunden sedan dess har rapporterats bland såväl etablerad som alternativ media så berättar polisen att detta är den första polisanmälan som inkommit mot miljöpartisten.

— Det är ju inte klokt! Och ändå har det här varit ute i Aftonbladet. Hela Sverige kryllar ju av medrasister med andra ord, konstaterar Drakfors, varpå poliskvinnan som tar emot anmälan svarar:

— Alla läser ju kanske inte Aftonbladet heller förstås.

Lyssna på samtalet nedan:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

27 Kommentarer till "Efter utspel om somalier – miljöpartist polisanmäld för åsiktsbrott"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

En MP som har kommit till insikt vad den egentliga agendan ska vara hos ett miljö parti! Jo miljön och sedan kommentaren äro i stort sätt något alla vet om.

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

OT:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/8-arig-flicka-misshandlad-av-ungdomsgang

8-årig flicka misshandlad av moppegäng. Enligt Flashback rör det sig om asylinvandrare från Afrika.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

På stulna? moppar.

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Anmäld för att ha yppat sanningen?

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Man får inte den minsta respekt av någon om man pudlar. Denne karriärpolitiker sa sanningen om somalierna på fyllan och tog tillbaka det när han nyktrat till sig. Nu är hans jobb borta med den goda inkomst det inbringar, såväl som hans politiska framtid. Hade han stått på sig hade han åtminstone kunnat ha haft någon respekt i alternativmedia – men nu har han ingenting överhuvudtaget.

När ska pudlarna lära sig?

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

”Medrasist”…pff…Orwellstaten förnekar sig inte. Angiverisystem som i DDR baserat på hitte-på lagar från en kriminell elit. Men det kommer att finnas ett pris att betala för folkförrädarna och deras hejdukar.

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

DDR 2.0

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Nu blev jag otroligt besviken på Nina Drakfors. Jag trodde faktiskt hon var bättre än så här. Men tydligen inte. :(

Grimjaur
Gäst
Nybörjare
Grimjaur

Vad blev du besviken över? Att hon anmälde en hycklande miljöpartist?

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Ja de e för jävligt att ha en åsikt. Då måste ZOG rycka ut! Vi kan ju inte ha en massa människor med en egen åsikt! För jävligt alltså! (IRONI)

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Den där miljöpartisten är tydligen väl införstådd med vad han är med och skapar, läser alternativa medier, är Soros-kristisk m.m. och är därmed att betrakta som än vidrigare än de idioter som aningslöst tror gott om allt de gör. En medveten cancerspridare, tvi vale!

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Där rök hon.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Alla som jobbar på Aftonbladet (och naturligtvis deras judeägare och lakejer) förtjänar att hängas.

Svaneholm
Gäst
Nybörjare
Svaneholm

Är somalier en folkgrupp?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Nej, somalier är en nationalitet – och därför borde han inte kunna dömas för HMF. Men i dårarna Paradis Sverige är allt möjligt så länge det går emot den svenska ursprungsbefolkningen.

Anonym islam
Gäst
Nybörjare
Anonym islam

Skriv död åt islam om ni inte gillar eller hatar islam

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Intressant att det finns miljöpartister som tycks vara för yttrandefrihet, men nu får han smaka på sina partikumpaners egen beska medicin!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Grejen är att INGEN i hela världen gillar somalier men vi här i väst får inte säga det högt. SD:are gör ofta skillnad på somalier och andra negrer, så då brukar jag fråga dem vari den stora skillnaden består – det brukar bli ganska intressanta diskussioner.

Folk bygger ju sina åsikter om bögar och andra raser på den mediebild de hjärntvättas med och uppenbarligen har det varit för få justa somalier i Hollywoodproduktionerna.

Något för Schlomo att ta tag i.

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare
Helt sjukt att Nina Drakfors anmäler honom för något som detta! Hon har uppenbarligen inte fattat att man inte ska slå mot de som är mer ”nationella” än en själv. Det finns ju ett uttryck att man inte ska slå åt höger, samma ska ju gälla på den nationella skalan. Sedan var ju inte han miljöpartisten nationell, men om folk som säger sig vara på den nationella sidan ska hålla på att anmäla de som råkar säga ”för mycket”, om vi ska hålla på att bråka inbördes, så kommer vi aldrig att lyckas vinna det här. Nina Drakfors är eller… Läs mer »
Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Jag tror att det var oövertänkt av henne och det kan innebära att hon binder framtida ‘ris åt egen rygg’!

Bödeln
Gäst
Nybörjare
Bödeln

Hon har sedan länge bundit en påle på sin rygg som hon i framtida ns-Sverige kommer att pålas med.

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare
Det verkar som att hon vill göra en grej av att Sverigedemokrater blir polisanmälda från alla håll om de skriver något som denne miljöpartist gjorde, men att om t.ex miljöpartister skriver något liknande så händer ingenting. Det ser man av det hon har skrivit i slutet av informationen på hennes Youtube-klipp: ”Om det hade varit en SD politiker som gjort samma vidriga uttalande som Miljöpartisten, då hade vi nog sett miljarders anmälningar om hets mot folkgrupp. Vi hade fått se Expressen göra sina sedvanliga hembesök och löpet hade fullkomligt exploderat om detta. Men är det en Miljöpartist då blir det… Läs mer »
Joϟef
Gäst
Nybörjare
Joϟef

Somalier, ja verkligen ett folk för sig minst sagt. Slänger sopor ut genom fönstret, utför sina behov i trappuppgångar, åker pulka ute på sommaren när det regnat, tar upp alla sittplatser på bussar och spårvagnar och låter inte gamla få sätta sig. Ett folk för sig helt enkelt !

sjöberg
Gäst
Nybörjare
sjöberg

Åsiktsbrott, det låter som ett hitta på ord från Aftonbladet.

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare
Jag skrev såhär till Nina Drakfors: ”Jag förstår att du, Nina Drakfors, ville göra en sak av att Sverigedemokrater som skriver liknande saker blir polisanmälda, men att inte t ex miljöpartister som gör det inte blir polisanmälda, men jag tycker ändå att det är fel att gå så långt som att polisanmäla någon för hets mot folkgrupp för det. Du hade kunnat påtala hyckleriet, att ingen har polisanmält, det hade räckt. Hela ”Hets mot folkgrupp-lagstiftningen” är ju tokig och borde avskaffas och tycker man att den är det så borde man ju inte polisanmäla folk enligt den. Vidare ogillade ju… Läs mer »
nils
Gäst
Nybörjare
nils

Jag vet inte vem idioten Nina Drakfors är Skit samma ,Somalier är ju överrepresenterade när det gäller sexuellt våld. Om Nina Drakfors hade en 13 årig dotter som blev utsatt för massvåldtäkt skulle nog tonen vara en annan.Somalier är ju helt värdelösa för Sverige och skall deporteras omgående tillbaka där dom hör hemma. Alltså i djungeln där dom kan våldta varandra. Ett jävla pack !!!

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Så är det att säga sanningen i dagens Swe.

wpDiscuz