Efter SVT:s ”somalisering” av svenskarnas historia – rysk media tar svenska folkets sida

PROPAGANDAKRIG. Rysk media hånar SVT för ”somaliseringen” av svenskarnas historia.

Efter att SVT gått ut och i praktiken hävdat att Sveriges befolkning för över 10 000 år sedan bestod av somalier med blå ögon har kritiken inte låtit vänta på sig. Flera nationalistiskt sinnade svenskar har kritiserat den svagt underbyggda ”Somalia-teorin”, däribland Radio Nordfronts panel under gårdagens avsnitt.

Dessa får nu stöd av ryska statskanalen Sputnik International, som bland andra lyfter fram det nationella och antisemitiska Twitterkontot ”Carl Af Finspång”.

Sputnik lyfter också fram svenskar som anklagar SVT för indoktrinering i syfte att få folket att tro att vi alltid haft mångfald och invandring i landet.

Källa:
Swedes Seethe Over Documentary Claiming Their Ancestors Were Dark-Skinned

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AllanValhallanordboMagnus Wardmo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Magnus Wardmo
Redaktör

SVT börjar mer och mer likna nordkoreansk stats-tv. Ändrar historiska fakta till fiktion som passar dagens regims agenda.
Tyvärr så kommer nog för många att gå på detta falsarium och tro på att våra förfäder var afrikaner, trots att all vetenskap tyder på något helt annat.

nordbo
Medlem

Att Rajnfelt har negerblod i sig nära från sitt släktträd är synligt – vitare hy med svart/bruna ögon.

Måste ha missat Carl Af Finspångs flöde och inlägg en del,kan inte se att denne är antisemitisk.

Valhalla
Medlem

Reinfelts farfars farfar var en neger, james Wood. Han parade sig med en tattare från Kurland. Denna blandning korsades med svenskar i flera generationer. Reinfelt har trots detta stirrande, bruna glosögon.

Valhalla
Medlem

Fake news av fräckaste slag. Genuppsättningen och hjärnans struktur är helt olika mellan vita och svarta. De svarta generna är dominerande, negrer kan inte bli vita bara för att de flyttar till norra Europa.

nordbo
Medlem

Om man går tillbaka till endast 80-talet så kunde man urskilja svenskar ifrån vilken stadsdel i staden de höll till faktiskt – det är sann mångfald det – samt dialektsnack ifrån varje stadsdel osv.

När Afghanaktivisten Fatemeh Khavari sa att: alla dör psykiskt,alla dör… så är det kvittot – hon är skuggregeringens budbärare 2018.

Vem för det NWO-budskapet vidare 2019.?
Kanske en svensk skådis ifrån en skärgårdsö eller något,lite förnämt och så därt.

Allan
Medlem

Inuiter har bott på Grönland bra länge, de har inte blivit vita, hur förklarar SvinaktigaVänsterextremaTalmudaktivister det?