Efter #Metoo: Martin Timell anmäler SVT, TV4 och SR till Granskningsnämnden

INRIKES. Den tidigare TV-snickaren Martin Timell anmäler nu SVT, TV4 och SR till Granskningsnämnden sedan de hängt ut honom i samband med Metoo-kampanjen där han anklagas för sexuella trakasserier av kvinnliga medarbetare.

Efter årtionden som uppskattad programledare och hemmasnickare gjorde MeToo-kampanjen Martin Timell arbetslös över en natt.

Det var i höstas i samband med att Metoo-kampanjen som programledaren och snickaren Martin Timell hamnade i blåsväder efter anklagelser om att han ska ha sextrakasserat kvinnliga medarbetare.

Ett mediadrev mot Timell inleddes och har nu lett till att han anmält SVT, TV4 och SR till Granskningsnämnden sedan de namngett honom. I sin anmälan skriver han:

Jag har ingen samhällsbärande funktion utan är bara en tv-snickare. Det har inneburit oerhört lidande för mig och min familj att ha blivit uthängd på detta vis.

Han fortsätter: ”Givetvis helt ohörd och inte dömd för något”.

Expressen vad först ut med att hänga ut Timell med namn och bild men då tryckta medier inte går under Granskningsnämnden utan hamnar då på Allmänhetens Pressombudsmans (PO) bord. Huruvida Timell även lämnat in en PO-anmälan är oklart.

Källa:
Martin Timell anmäler SVT och TV4 till Granskningsnämnden

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
André Devecseri.dB.SigfridValhalla_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Vi har då att göra med en rent djävulsk massmedia, när de var så pigga på att hänga ut honom, samtidigt som de egentligen aldrig namnger alla de somaliska och afghanska våldtäktsmännen. Lögnpressen har naturligtvis som mål att producera antivit propaganda, det jude-DN:s chefredaktör kallar ”agendadriven journalistik”, och inte att tillhandahålla faktiska nyheter.

Valhalla
Medlem

Granskningsnämnden tillhör också det terroriserande etablissemanget som anklagar, dömer och straffar icke-pk-svenskar. Denna hatiska pksammanslutning bör bekämpas. tack Nordfront, NyaTider, FriaTider och Samhällsnytt som kritiserar åsiktsstalkarna.

Sigfrid
Medlem

Media hänger gärna ut en vit svensk medan man skyddar alla blattar och negrer som begår våldtäkter.Vår media och våra politiker gör vad dom kan för att utrota svensken.

b¤d
Medlem

Orkelös kommentar.

Brinn, Martin Timell, din jävla toffel.

André Devecseri
Medlem

Timell må inte vara sympatisk (utanför rutan i min mening) men median är så jävla äcklig i detta land.