Efter läkarmordet i Malmö – politiker upprörda över deras eget samhällsbygge

INRIKES. Svenska politiker tävlar just nu med varandra med att ta avstånd från det samhälle de själva skapat.

Efter gårdagens dödsskjutning av en kvinnlig läkare i 30-årsåldern i Malmö har svenska politiker använt ovanligt starka uttryck när de tagit avstånd från det samhälle de själva byggt.

Kvinnan som mördades ska även ha hållit ett barn i famnen, vilket självfallet påverkat den ovanligt starka reaktionen.

Bland annat twittrar judelakejen tillika justitie- och migrationsministern Morgan Johansson (S) att gärningsmännen är ”fega och avskyvärda odjur” som ska ”jagas till världens ände”.

Statsminister Stefan Löfven i sin tur skriver:

De båda får mycket kritik på Twitter för att ha varit högst delaktiga i att skapa det samhälle som lett till läkarmordet plus otaliga andra mord, gängvåldtäkter, andra sexbrott, rån och misshandlar.

Ytterligare en socialdemokrat, inrikesminister Mikael Damberg, vill inte lösa Sveriges problem medelst återvandring utan i stället hårdare lagar och ett mindre rättssäkert rättssystem med bland annat anonyma vittnen.

Källa:
Damberg: ”Polisen måste ha de verktyg som krävs”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PålästAnders JonssonVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Läkarmordet på – visst är det avskyvärd i sig – men hon hade kriminella förbindelser. Vad skulle pressen skrivit om en av våra kvinnor blev skjutna? Inte hennes yrke – o ej, utan hennes politiska åsikt- Nazistkvinna blev osv. med en viss tillfredsställelse dessutom. Men i alla fall har vi varnat att inkommande ”flyktingar” inte lämnar sina problem utan tar hit dem. Skjuta en kvinna med ett spädbarn i famnen, våldtäkter, överfall på våra barn, stena igelkottar till döds, VADÄR DET FÖR FOLK VI TAR HIT NU? Visst har Sverige tagit emot italienska mosaikkonstnärer som berikade tunnelbanan,duktiga arbetsvilliga Finnar, verkliga… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

Det är inte bara skrämmande. Det är ren och skär planerad (sedan mycket mycket länge) ondska!

JUDE-ondska..kryddad med deras vita betalda folkförrädarmedlöpare inom (((frimureriet))).

Det är ett krig mot vårt folk som pågår.

Det är dags för resning, kamp och revolution.

Hell seger!

Påläst
Medlem

Hon hade tidigare arbetat som läkare och då kan man undra varför hon inte längre gjorde det. Många berikare har fuskat sig in på t ex läkarutbildningar eller använt falska papper från sina hemländer för att få läkarjobb.