Efter erövringen av Köpenhamn – Motståndsrörelsen hyllas av danska muslimer

NORDEN. Nordiska motståndsrörelsens aktion i Köpenhamn i helgen har lett till hyllningar från danska muslimer.

Skärmdump: Syrienblog.net.

Nordiska motståndsrörelsens historiska blixtaktion i Köpenhamn i lördags har fått efterverkningar. Förutom sedvanliga massmediala hetsartiklar och lögner har även den muslimska sidan Syrienblog.net uppmärksammat aktionen.

I en artikel med rubriken ”Kamrater i Köpenhamn” skriver sidan om hur roligt det är att se Nordiska motståndsrörelsen på huvudstadens gator, samtidigt som de menar att det är ”förargligt att de ännu inte är beväpnade med gevär, Stinger- och TOW-missiler”. De skriver att runt 80 man deltog i blixtaktionen och att man i framtiden bara kan vänta på att 800 eller 8 000 deltar i liknande aktiviteter. Artikeln avslutas med förhoppningen ”död åt regimen”.

Syrienblog.net grundades i september 2012 som en reaktion på massmedias lögner om kriget i Syrien, där islamistiska terrorister utmålades som ”moderata rebeller”. Sidan har en raljant ton och säger sig vara både rasistisk och sexistisk samt finansierad av både Bashar al-Assad och Vladimir Putin.

Källa:
KAMMERATER I KØBENHAVN

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VeraRickardAndré DevecseriCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

”hyllningar från danska muslimer”

Detta är ett djupt olyckligt språkbruk som tyvärr har plockats upp från fiendemedian!

Det finns ingenting som heter ”danska muslimer”, än mindre ”svenska muslimer”!!

Det är som att säga ”fågelpäls” eller ”kattfjädrar”. Det finns inga pälsfåglar eller fjäderkatter!

Det heter således på korrekt svenska: ”muslimer bosatta i Danmark”!

André Devecseri
Medlem

Tja, ifall man nu inte aasyftar konvertiter à la Micke Skraamo *sarkasm*

Caesar-Aurelius
Medlem

Och Mikael Skråmo är för det första inte en svensk, än mindre en svensk muslim.

Lands- och folkförrädaren Michael Skråmo är en norrman, född i Göteborg, bosatt i Irak, och konvertit till muslimanismen.

Caesar-Aurelius
Medlem

P.S. Jag önskar att jag kunde ge mig själv en tumme upp för denna, absolut helt briljanta, definition på aset Skråmo. D.S.

Rickard
Medlem

Det finns mycket vaket folk från Mellanöstern Bechir Rabani RIP

Vera
Medlem

Det är jobbigt med ordryttare, men de har rätt. Där ser Ni – jobbigt – kan höra min makes röst ; Jobbigt – det heter irriterande. JOBBA, LUMPEN, det heter Arbete, Militärtjänst. Jobba är ett ord för arbetsundvikande börshajar , lumpen ett uttryck från antimilitäriska vapenvägrare och kommunister. Undrar vad han skulle säga om SALE och alla andra engelska uttryck som smyger sig in i vårt språk? En arena – Friends – dög inte med Vänner? Undrar om Flens tygaffär har ändrat namn från det käcka NÅL och TRÅD till något trendigt larv? Vi kanske skulle vårda vårt språkbruk lite… Läs mer »