Efter Bechir Rabanis död: Granskning Sverige anmäler Robert Aschberg för mord

INRIKES. Medborgarjournalisten Bechir Rabani meddelade igår kväll att han skulle avslöja något om Robert Aschberg och några timmar senare var han död. Nu har Granskning Sverige polisanmält Aschberg för inblandning i dödsfallet.

Idag kunde Nordfront rapportera om att medborgarjournalisten Bechir Rabani avled under natten, endast 33 år gammal. Enligt uppgift är den officiella dödsorsaken hjärtinfarkt, men många menar att hans dödsfall är mystiskt. Anledningen är att Rabani nyligen gjort ett hembesök hos den mäktige mediamannen och juden Robert Aschberg, där han också hotades av Aschbergs fru.

Bara timmar innan sitt frånfälle meddelade också Rabani att ny information om Aschberg var att vänta.

Nu har också Granskning Sverige polisanmält Aschberg för inblandning i dödsfallet. GS framför inget konkret bevis för att Aschberg skulle ha mördat Rabani, utan fokuserar mer på Aschbergs historia som sympatisör till extremt våldsamma politiska ideologier, där mord av meningsmotståndare och fiender använts som politisk metod, samt hans släktskap med mäktiga bankirer. Därmed menar GS att Aschberg bör utredas av polisen som misstänkt.

GS har publicerat samtalet där Aschberg polisanmäls på Youtube:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

19
Lämna en kommentar

Please Login to comment
12 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
AllanVedklampenKarlMartinRamon Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jonas
Medlem

Klart Robert Aschberg har något med detta att göra den vidriga jäveln

Jan Hjelm
Medlem

Tänk på vad ni skriver, ge inte Arsleberg någon öppning för åtal om förtal.

Simon Holmqvist
Redaktör

Det är inte förtal att rapportera om att någon blivit polisanmäld.

Chief
Medlem

Tror Janne menar dem som skriver om teorier.

– Chief

Anders Jonsson
Medlem

(((Robert Aschberg))) är en satans råtta.

Detta är en ondskefull komplott och om Rabani blivit mördad av politiska skäl vilket är det enda logiska och sannolika så är det naturligtvis JUDE-makten som JUDEN Aschberg tillhör som ligger bakom mordet.

Detta bevisar bara att Motståndsrörelsens kamp mot (((systemet))) är på liv och död.

Bara alla goda krafter mobiliserar tillsammans kommer vi att krossa (((fienden))) och befria våra folk och hela Europa från dessa onda maktfullkomliga avskum som styr västvärlden.

Chief
Medlem

Även om Aschberg inte hade något med detta att göra med så hoppas jag ändå att han en dag döms för sina brott mot det svenska folket!

– Chief

Karl
Medlem

You’re going down, Aschberg!

Lisa
Medlem

Oavsett hur det är med detta med Aschbergs inblandning eller inte, så blir man ju betänksam när Bechir avlider när han gjort ett riktigt scoop om Aschberg och hans släkt, och speciellt att vi vet att detta var bara första avslöjandet i en lång rad.

d.b
Medlem

Såg arselbergs tryne på 8chan.
Hans nuna är inläst. Likaså resten av hans skräpfolk.

Den här fanskapet skall tryckas dit.

Rokviken
Medlem

Mycket tråkigt att Bechir Rabani är död. Vet inte så mycket om honom. Har tittat
bl a på Megafonerna WEBTV och uppskattar hans arbete. Hoppas att hans medarbetare/kamrater har sett till att spara material.
Vi vet inte dödsorsaken. Var och en sörjer på sitt håll.All heder åt honom.
Vi måste nu fokusera på vår överlevnad.

Jimmy
Medlem
Jimmy

Han lär ha ett finger med i spelet!
CIA har ju använt hjärtattack pistoler förut. Skulle ej förvåna mig om en galen typ med förkärlek till kalott har en sådan här i Sverige.

Skumt sammanträffande dock att avlida när han sak lägga upp mer info om juden samt deltaga i ett radio program samma dag.

Ramón Mercader
Medlem

Robert Aschberg, Carl Bildt, György Schwartz och co. skulle låsts in i en cell med god tillgång till vatten fast utan tillgång till mat tillräckligt länge och fyllas på med fler då och då. Jag är förvisso övertygad om att Robert Aschberg skulle överleva längst där tills han drunknade i blod, men hade varit intressant, med lite inspiration hur det visas i Last Battle Europa att Robert Aschbergs likasinnade planerade angående angående röd bokstavligen.

Grottbjörnen
Medlem

Bildt är väl inte jude, då hade de andra börjat äta på honom och dricka hans blod i sann shylock-anda

Karl-Путин A
Medlem

Jo, han är jude. Den största skillnaden mellan honom och juden Olof Palme är väl att Palme hade en mycket större kran.

https://www.flashback.org/t1407574p18

Allan
Medlem

@Karl

Carl Bildts (((blodsband))) i en annan (((släkt)))gren:
Barbara Marx,
Caroline Blom (Funch), Emily Sneedorff-Willemoës (Blom), Fritze Sneedorff-Willemoës, Nils Daniel Fredrik Bildt, Carl Bildt.

https://www.geni.com/people/Fryderyka-Barbara/6000000051105593048

Grottbjörnen
Medlem

där ser man, ja det är farligt med såna judar som är lite uppblandade så man inte kan se det på deras utseende, beteendet möjligtvis, men hade aldrig gissat att bildt var av guds utvalda stam

Ramón Mercader
Medlem

Han är CIA agent, kabbalist, Bilderbergare och förmodligen Illuminat. Förutom det är han en klockren sociopat. Aschberg är psykopat. Carl Bildt är väldigt besatt av Kabbalan. Carl Bildt har varit väldigt slug i sin förstörelse och är betydligt mindre hatat än han borde vara i Sverige för den Estonia-politik han har varit drivande i och arbetar för NWO. 150000 soldater med judiskt blod stred för 3:e riket och det var ett antal som fick hedersmedaljer i utmärkelse plus att det fanns andra judar med hedersmedborgskap i NSDAP-Tyskland, även om Adolf Hitler generellt ogillade judar. Vissa raser var/är överrepresenterade av Untermensch… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

man får inte hjärtinfarkt när man är 33 om man inte är kedjerökare eller väger 150+, självklart har NÅGOT konstigt hänt…