Dystra siffror från belgiska Antwerpen: 7 av 10 unga har invandrarbakgrund

BELGIEN. Statistik från den belgiska staden Antwerpen visar att belgarna redan är en minoritet i staden. Om man bara tittar på barn och ungdomar ser det ännu värre ut.

Statistik från Belgiens näst största stad Antwerpen visar att hela 74,10 procent har invandrarbakgrund bland barn mellan 0-9 år. Av 10-19-åringar har nästan 70 procent icke-belgisk bakgrund. I dagsläget är 58 procent av stadens innevånare invandrare eller personer med invandrarbakgrund, varav den största andelen kommer från Nordafrika. Invandringen har också påverkat arbetslösheten i staden, då 75 procent av alla arbetslösa i Antwerpen utgörs av invandrare.

Redan år 2007 beslutade de kommunala skolorna i Antwerpen att endast servera halalkött till alla skolbarn. Antwerpen var också första staden i Belgien där poliser fick utbilda sig för att ”respektera islam”, något som anammades av polisen i huvudstaden Bryssel efter att staden drabbats av terrordåd år 2016.

Källor:
Almost 75% of young children in Belgium’s second largest city have migrant backgrounds
Police FORCED to take lessons on ISLAM to foster ’respectful’ ties with Muslim communities

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • vörtis says:

  Södertälje sägs vara ungefär 50-50% svenskt och icke-svenskt. Det kan stämma, just nu, men när jag kollar på ungdomarna och barnen så är det 95% utomeuropéer, 3% rasblandningar och 2% svenskar/vita.

  Det går fort, folkutbytet.

  • Henke Himmlär says:

   Jag tyckte Sverige var invaderat redan i slutet av 1980-talet, men nu har jag insett att de rasfrämlingar vi hade då var i princip obefintliga i jämförelse med dagens situation.

   Frågan är om det blir en total kollaps av Europa eller om rasfrämlingarna bara tar över i en långsam process ungefär som hittills?

   Jag vet att det inte gillas av en del, men frågan är om inte Sverige redan passerat ”point of no return”?

   Att bli av med dem genom att dra in alla bidrag kommer inte att fungera. Deras länder blir nämligen bara mer och mer överbefolkade för varje år som går. Deras familjer och bekanta kommer fortsätta svämma över Europa även om bidragen är noll. Situationen i Afrika är ännu värre än ett Europa utan bidrag. Likadant Mellanöstern.

   • vörtis says:

    Men då får man väl helt enkelt börja skicka tillbaka dom, och inte bara dra in bidragen? En del kanske säger att såväl NATO som NASA kommer att anfalla oss då, men jag tror att USA kommer att ha så pass mycket egna problem vid det laget att det inte är att tänka på.

    Vem vet hur världen ser ut om låt oss säga fem år?

   • Anders Jonsson says:

    Dom kan ta över om vi låter dem göra det. Om vi tar upp kampen och kämpar för vårt folk finns det ingen JUDE i världen som kan stoppa oss.

    Och Motståndsrörelse kommer kämpa och segra till slutet: Seger eller död..

    Det finns bara seger…dom som säger annat är defaitister.

    Hell seger!

 • Anders Jonsson says:

  Död åt JUDE-makten..deras lakejer och folkförrädare..

  Hell seger!


 • Lämna ett svar