Dr Thomas Jackson börjar jaga journalister

MOTATTACK. Dr Thomas Jackson slår nu tillbaka mot lögnmedia och har lanserat en hemsida för att granska Sveriges journalister.

Den nationalkonservative samhällsdebattören och läkaren Thomas Jackson har lanserat en ny hemsida som bland annat ska publicera skvaller om svenska journalister.

På den nya hemsidan, som heter Jackson Jagar Journalister, skriver Dr Jackson:

Det blir en sund skvallersajt och kritik av Sveriges narcissistiska, mediokra och lögnlangande journalistkår. Ni behöver lite realitetsanpassning. […] Vara journalist kan vem som helst! Sitta och ljuga och ställe mediokra frågor är enkelt! Kära journalister! Ni har totalt missbrukat allmänhetens förtroende. Ni är YRKESLÖGNARE! Nu skall vi, ty jag är fler än en, med sanningens svärd BÖRJA GRANSKA ER!

Avslutningsvis, som ni vet är jag psykiater, och mitt blodtryck är bra, tack vare mina fantasier där journalister, de övermaga och dryga, är mina slagpåsar!

Vi kommer att utlysa lite tävlingar också! Den som målar, fotograferar, tecknar eller visualiserar på något kul sätt den mest komiska bild av en svensk journalist ute på uppdrag skall vi belöna med 1000 kronor! Prisutdelning senast 2015-03-01. Gärna hur ”arketypen” av en svensk journalist ser ut.

I en kommentar på Nordfront skriver han vidare:

När jag blivit uthängd som inkompetent rasist så har jag anmält till Allmänhetens Pressombudsman, Pressens Opionsnämnd, Granskningsnämnden för Radio och TV och Justitekanslern. Men det leder ingenstans hur baktalad man än blir. Uppenbara lögner får icke ens dementeras. Det intressanta med Motståndsrörelsen är att de är de enda i Sverige (jämte mig då) som inte är rädda för journalister. Jag ser att klassiskt konservativa och nationalsocialister har väldigt mycket gemensamt, vårt folk, vår Fadersjord, vår nation. En hel del skiljer oss åt men de stora viktiga frågorna förenar, så var det i Tyskland på 20-30-talet också.

Jag tror f.ö. vi att nationalister är betydligt starkare och många fler idag än vi tror.

Den nya hemsidan verkar ha lanserats i kölvattnet av Expressens och Aftonbladets senaste uthängningsoffensiv mot nationella, invandringskritiker och antifeminster.

Källa:
Jacksson Jagar Journalister

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments