Ny donationsmöjlighet: Skänk kontanter säkert och anonymt till Motståndsrörelsen

STÖD KAMPEN. Nu lanseras en ny möjlighet för våra sympatisörer att kunna skänka kontanter till organisationen.

nmr

Nordiska motståndsrörelsen och all dess verksamhet, inklusive Nordfront, Nordfront Radio och Motståndsrörelsen media drivs helt ideellt av våra medlemmar och sympatisörer. Våra framgångar är helt beroende av ditt stöd!

Det styrande systemet gör sitt bästa för att med olika repressioner hindra organisationens framfart då de inte uppskattar den alltjämt växande konkurrens Motståndsrörelsen erbjuder. Som ett led i detta har flera banker valt att stänga ner bankkonton för legala och regelrätt skötta föreningar kopplade till organisationen.

När problem likt dessa ställs i vår väg måste vi hitta lösningar för att komma runt dem och därför lanseras nu möjligheten för dig att på ett organiserat sätt kunna träffa representanter för organisationen för att överlämna kontanta donationer. I samband med detta kan du också, om du önskar, få ett informationsmöte om Motståndsrörelsen.

Donera till oss kontant och läs mer om den nya möjligheten här.

Vidare uppmuntrar vi alla våra läsare som vill donera elektroniskt att stödja oss via sidan Hatreon.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Alexander
Nybörjare
Alexander
2 år sedan

ni måste köra denna i nästa radio avsnitt!! =)

https://www.youtube.com/watch?v=fAIM7BXCAn0

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Borde inte funktionen ”Skänk CPU-tid” nämnas också?

https://www.nordfront.se/testmining

Om alla med lite bättre datorer med flera kärnor, varje eftermiddag när de går hem från jobbet, lämnar datorn på med Nordfronts webbläsarfönster för donation av CPU-tid till Nordiska motståndsrörelsen öppet, blir det kanske en hundra-lapp i bidrag till NMR över natten.

Extra kul blir det ju om företaget delar ”Allas lika värde och den gemensamma värdegrunden”, att det är företaget som i princip är den som betalar in donationen till Nordiska motståndsrörelsen då jobbdatorn tillhör företaget. ;)

Ragnar
Nybörjare
Ragnar
2 år sedan

Dubbelpost

Ragnar
Nybörjare
Ragnar
2 år sedan

Kommer dom inte att stänga ner postboxen nu?
Ni borde låta folk skicka pengarna hem till någon av er istället eftersom dom inte kan stänga ner er hemadress.