En verkligt oppositionell rörelse kommer alltid att bekämpas av systemet och som de flesta vet vid det här laget så har systemet sedan flera år tillbaka trappat upp sin kamp mot nationella. Det har bland annat inneburit att banker orättfärdigt stängt ner Nordfronts bankkonton.

Att vi förlorar våra bankkonton försvårar givetvis möjligheterna för oss att ta emot gåvor och donationer från våra läsare. En möjlighet till donationer som systemet aldrig kan stänga ner är de donationer som kommer i form av kryptovaluta.

Här nedan beskrivs hur du kan donera kryptovalutan Bitcoin till Nordfront på ett väldigt enkelt sätt:

Förkrav: Mobilt bankid, Swish
Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
Så börjar vi uppifrån och ned.

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter

Nackdelen med detta sätt att donera är att företaget har en ganska hög säljkurs på Bitcoin, så en del av det du donerar hamnar inte där det var tänkt. En del kanske också tvekar att donera på detta sätt, då man tvingas att uppge personuppgifter. Det är dock ingen skillnad på om du donerar på detta vis eller via bankkonto eller Swish eftersom även dessa är registrerade med egna personuppgifter. Om man är väldigt mån om sin anonymitet så kan man använda sig av andra metoder för att donera till Nordfront, exempelvis via kontanter eller att man införskaffar kryptovalutor på annat håll.