Donationer sprängde internetbank — nu köper NTV in ytterligare hårdvara

WEBBTV. Efter att tittare på direktsändningarna den 1 maj sprängt Nordfront TV:s internetbank så expanderar webbtvkanalen ytterligare.

Ett reporterteam från NTV på fältet.

Den första maj följde ungefär 4000 tittare aktivt Nordfront TV:s (NTV:s) direktsändningar på internet och då dagen var slut hade över 92 000 kronor samlats in.

Donationerna var så många att NTV:s internetbank ”sprängdes” — internetbankens gränssnitt var nämligen inte programmerat för att hantera så många överföringar på så kort tid.

Streamingutrustning till Näste 2

Som nästa steg väljer NTV att köpa in streamingutrustning till Näste 2, något som kommer att komma väl till pass under den stundande valkampanjen i Kungälv, där Motståndsrörelsens Fredrik Vejdeland är toppnamn i kommunvalet.

— Vi vill belöna alla de som donerat och visa på att det finns ett tydligt samband mellan vår expansion och de donationer som vi får in: det lönar sig helt enkelt för lyssnare och tittare att stödja verksamheten. Vårt mål är att krossa judisk makt-rörelsens mediehus, det är vi gravallvarliga med.

— Därför fortsätter vi att aggressivt expandera det geografiska täckningsområdet för våra direktsändningar och under veckan har vi köpt in utrustning för närmare 30 000 kronor till Näste 2, beläget i Västsverige, för att ge dem kapacitet att direktsända webbtv, säger Robin Palmblad från Nordfront TV.

NTV-reportern Robin Boström.

Vill du stödja tv-verksamheten?

Bankkonto: 3118 00 85531
Betalningsmottagare: Robin Palmblad

För betalningar från utlandet:
IBAN: SE0230000000031180085531
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

Märk betalningen med ”NTV” och ett namn som vi tackar i Radio Nordfront.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel
Nybörjare
Daniel
2 år sedan

Kan Nordfront göra en jämförelse över hur olika medieprojekt växt (likt i en graf) jämför gärna med Motgift/Svegot, Radio Länsman/VERKLIGHETSCHECKEN. Jag hoppas jag inte är allt för partisk när jag vill påstå att Nordfront har expanderat exponentiellt till skillnad från Mogift som verkar ha stagnerat.

Andreas
Nybörjare
Andreas
2 år sedan
Reply to  Daniel

Jag är helt partisk och instämmer i att din observation är helt korrekt.

Mikael
Nybörjare
Mikael
2 år sedan
Reply to  Daniel

Ja Svegot är en succé kan man väl inte direkt påstå. Motgift/Svegot
har nog tappat ganska rejält det senaste året. Jag själv har inte lyssnat annat än sporadiskt på dom gjort sedan dom gjorde sig av med de Geer.

Kim
Nybörjare
Kim
2 år sedan

Helt vilt men også helt fantastisk =)