Donald Trump ska träffa Kim Jong-Un

UTRIKES. Den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un har bjudit in USA:s president Donald Trump till ett möte och Trump har tackat ja.

Trots att det inte var länge sedan som ett hätskt ordkrig pågick mellan den amerikanske presidenten Donald Trump och den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un tycks stämningen dem emellan ha tagit en ny vändning. Den nordkoreanska diktatorn har nämligen bjudit in Trump till ett möte, och den amerikanska presidenten ska också ha tackat ja och mötet planeras att ske i maj.

— President Donald Trump kommer att acceptera en inbjudan att träffa Nordkoreas ledare Kim Jong-Un, plats och tid kommer bestämmas, säger Vita husets talesperson Sarah Sanders.

Tidigare i veckan kom uppgifter om att Nordkorea kan tänka sig att rusta ned sina kärnvapen om regimens säkerhet kan garanteras. Nordkorea kommer även att avstå från kommande kärnvapentester. Detta är något som Trump uttryckt glädje över på Twitter. Sanktionerna kommer dock fortsätta gälla tills en överenskommelse är på plats.

Det var inte länge sedan som Trump kallade Kim Jong-Un för ”Rocket man” och påpekade att USA kommer utplåna Nordkorea om det så krävs. Jong-Un svarade då med att kalla Trump för ”mentalt störd” och ”senil” och utlovade historiens tuffaste motåtgärder mot USA.

Källa:
Donald Trump och Kim Jong Un ska träffas

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
2 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Sverker
2 år sedan

Som sagt, det var ett spel för galleriet, men framförallt för att juden skulle bli duktigt försatt ur spel. Dom ville ju så gärna ha igång ett stort krig, så dom kunde ju då inte spela ut sitt kort att Trump riskerade USA säkerhet, genom att vara mjuk mot Nordkorea. Trumps krigshets med ord var väl nästan att spela över med hysteriskt bombastisk retorik. Nu kan juden inte heller spela ut det kortet, för nu har den möjligheten blivit politiskt omöjlig. Lysande schackspel, (eller reflexiv kontroll som det heter som fackterm), som juden varit bäst i förr. Världsopinionen vänder sakta… Läs mer »

Ramón Mercader
Ramón Mercader
2 år sedan
Reply to  Sverker

comment image

Den förste vänsterextremisten var död innan Karl Marx var född.

Nordkorea är Rothschildcentralbankfritt och inte mindre rasideologiskt än vad NSDAP-Tyskland var samt att Marx och Leninstatyerna i Nordkorea är nedplockade och förbjudna.

Markis de Sade och Lev Trotskij statyer skulle knappast heller tillåtas i Nordkorea.

Stalinstatyer är tveksamt även om det ej vore helt omöjligt.