Donald Trump: ”Jag är nationalist”

USA. Under ett möte i Houston, Texas, under måndagen deklarerade president Donald Trump inför en stor publik att han är nationalist. I sitt tal varnade Trump även för de ”makthungriga globalisterna”.

Det var under måndagen som USA:s president Donald Trump höll ett tal på ett möte i Houston, Texas, där han kom ut som nationalist inför en applåderande och jublande publik. Han sa:

— Ni vet, det finns ett ord. Det har blivit lite gammalmodigt. Det är nationalist. Vi ska egentligen inte använda det ordet. Vet ni vad jag är? Jag är nationalist. Använd det ordet.

I talet frågade även Trump publiken om de vet vad en globalist är för något. När ordet ”globalist” nämndes buades det högt i publiken och presidenten sa:

— Vet ni vad en globalist är? Det är en person som vill att det ska gå bra för hela världen men, ärligt talat, inte bryr sig särskilt mycket om vårt land.

Se klippet nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RokvikenKlausKarl-Путин AErikHampus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Hampus
Medlem

Nationalism utan judefrågan är förtäckt sionism.

Erik
Medlem

***sionist

Karl-Путин A
Medlem

Nationalsionist?

Klaus
Medlem

Jag ser det positivt. Mot globalism, för nationalism är bra. Trum gör nationalism och nationalist igen salongfähig.

Rokviken
Medlem

Problemet är dubbla lojaliteter.