Reportaget ”Project Veritas” har fått genomslag

USA. I amerikanen James O’Keefes avslöjande reportage gick man under täckmantel och filmade med dold kamera hur flera personer knutna till Hillary Clintons valkampanj använder fulspel för att påverka den folkliga opinionen. Nu har hans dokumentär i tre delar fått genomslag och nyckelpersoner har nu fått sparken eller lämnat kampanjen.

Huvudfiguren Robert Creamer med sin judiska fru, politikern Janice ”Jan” Schakowsky.

Huvudfiguren Robert Creamer med sin judiska fru, politikern Janice ”Jan” Schakowsky.

James O’Keefe startade ”Project Veritas” för att avslöja hur personer knutna till Hillary Clintons valkampanj använder sig av så kallad ”bird-dogging” för att påverka den folkliga opinionen till Clintons fördel. Inhyrda provokatörer, ledda av den politiske aktivisten och dömde brottslingen Robert Creamer, skapat bråk och kaos på Donald Trumps möten. Taktiken går ut på att skapa en atmosfär av oreda kring Trump och få hans supportrar att framstå som våldsamma samt osympatiska.

Så en av de saker som vi gör är att vi iscensätter mycket äkta gräsrotsprotester på deras egna evenemang. Vi infiltrerar, du vet. Sen får vi det på band, säger en av Creamers konsulter, Scott Foval.

Redan i ett inledande skede lyckades man genom reprotaget få Robert Creamer att lämna Hillarys valkampanj och Scott Foval fick sparken.  Etablerad media har dock systematiskt tystat ner ”Project Veritas” avslöjanden, men Trump tog upp dessa i den sista valdebatten mellan honom och Clinton.

Under de följande två delarna står det klart att Hillary Clinton aktivt understödjer de grupper som med illegala metoder gör allt för att Trump ska förlora valet. Personer inblandade i valrörelsen erkänner även att man riggat presidentvalet under närmare femtio års tid.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments