Dokumentär: Kriget mot kontanterna

DOKUMENTÄR. Samhällsmagasinet har producerat en ny dokumentär som belyser riskerna med ett kontantlöst samhälle.

I en nyproducerad dokumentär med namnet ”Kriget mot kontanterna” varnar Samhällsmagasinet för konsekvenserna av ett kontantlöst samhälle.

De problem som nämns är bland annat att medborgare kommer vara totalövervakade och att obekväma röster riskerar att tystas då ett bankkonto kommer vara nödvändigt för att kunna bedriva opinionsbildande eller journalistisk verksamhet.

Man uppmärksammar även att olika svenska organisationer fått sina konton nedstängda, dock utan att nämna att det rör sig om nationalistiska sådana, bland annat Nordiska motståndsrörelsen och Nordfront.

Nordiska motståndsrörelsen genomför just nu en insamling för att kunna gå till motangrepp mot de svenska bankerna, som tror sig kunna bestämma vilka röster som ska få höras i den politiska debatten och diktera vilka partier som ska kunna genomföra valkampanjer. Detta är alltså ett utmärkt tillfälle att revoltera mot förbrytarna på ett enkelt och bekvämt sätt.

Se dokumentären nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments