Dokumentär: Kriget mot kontanterna

DOKUMENTÄR. Samhällsmagasinet har producerat en ny dokumentär som belyser riskerna med ett kontantlöst samhälle.

I en nyproducerad dokumentär med namnet ”Kriget mot kontanterna” varnar Samhällsmagasinet för konsekvenserna av ett kontantlöst samhälle.

De problem som nämns är bland annat att medborgare kommer vara totalövervakade och att obekväma röster riskerar att tystas då ett bankkonto kommer vara nödvändigt för att kunna bedriva opinionsbildande eller journalistisk verksamhet.

Man uppmärksammar även att olika svenska organisationer fått sina konton nedstängda, dock utan att nämna att det rör sig om nationalistiska sådana, bland annat Nordiska motståndsrörelsen och Nordfront.

Nordiska motståndsrörelsen genomför just nu en insamling för att kunna gå till motangrepp mot de svenska bankerna, som tror sig kunna bestämma vilka röster som ska få höras i den politiska debatten och diktera vilka partier som ska kunna genomföra valkampanjer. Detta är alltså ett utmärkt tillfälle att revoltera mot förbrytarna på ett enkelt och bekvämt sätt.

Se dokumentären nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan

Det finns sätt att kringå detta. Men man bör först förstå hur penningsystemet funkar.
Verkar som majoriteten inte har den riktiga & viktiga vetskapen, för det är ju juden som har pengamakten, och då måste man lära sig hur deras otroligt mäktiga vapen fungerar.

Nummer 1 är att krossa det judiska banksystemet.
Det var det Hitler gjorde.
Att han var på rätt väg, bevisas ju av att juden var tvungen att mobilisera resten av världen emot honom för att få stopp på hans frigörelse ifrån det globala banksystemet.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Sverker

Ja, att krossa det judiska banksystemet låter ju lätt som en plätt. När sätter vi igång?

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan
Reply to  Karl A

Nu!
Skämt o sido, så har jag precenterat ett förslag till NMR. Få se vad dom tycker.
Men vad alla lätt själv kan gjöra för att få hela deras bankvälde att kantra med en gång, är att alla tar ut allt vad dom har ifrån sina bankkonton.
Inget våld, inget svårt.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Nu ska staten lägga ner sitt sedeltryckeri i Tumba och överlåta det till ett företag på Malta. Värre bananrepulik än Sverige har väl aldrig skådats. Vid en större konflikt eller krig kommer vi alltså att bli utan både sedlar och elektroniska pengar.