Dokumentär: Hur USA med allierade stöttat IS

SIONISMEN. Den amerikanska journalisten Ben Swann planerar en dokumentär om hur USA med sina allierade i Mellanöstern har hjälpt till att skapa en salafistisk rörelse i Syrien. Dokumentären är tänkt att finansieras via gräsrotsfinansiering.

Assad anklagar USA med allierade att stödja Islamiska staten.

Syriens president Assad har tidigare anklagat USA med allierade att stödja Islamiska staten.

Den amerikanska journalisten Ben Swann, som nu driver ett eget projekt som heter ”Truth In Media”, planerar en dokumentär om hur USA, Saudiarabien, Jordanien, Qatar och Israel hjälpt till att skapa en salafistisk rörelse i Syrien. Dokumentären ska gräsrotsfinansieras och har på en vecka uppnått ca 20 procent av sitt mål. Här kan du stödja den kommande dokumentären.

Dokumentären är tänkt att bli som en uppföljning på en tidigare dokumentär som Swann har gjort som handlade om den Islamska Statens ursprung och hur USA:s destabilisering av Irak möjliggjorde för IS att skapas. Den dokumentären har setts över 46 miljoner gånger och går att se nedan.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments