Dokumentär: Det könlösa samhället

FILM. Palaestra Media har gett ut en ny dokumentär som tar sig an den hbtqp-propaganda som barn hjärntvättas med i svensk skola och barnomsorg.

Palaestra Media har nyligen gett ut en ny dokumentärfilm som hade premiär den 31 augusti, och som handlar om den svenska statens agerande för att motverka naturliga könsroller i svenska förskolor och istället hjärntvätta barnen med homolobbypropaganda.

Dokumentären är skapad av Jonas Nilsson och Victor Mosten.

Tidigare har Palaestra Media bland annat gett ut dokumentären Boer Project, som belyser den allvarliga situationen för Sydafrikas vita befolkning.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Rokviken
Nybörjare
Rokviken
10 månader sedan

Varför riktas denna propaganda till vita barn?

Ethny
Nybörjare
Ethny
10 månader sedan

Precis som Rokviken skriver – inte en enda icke-vit i filmklippet. Skulle ens muslimer tillåta sådan propaganda? Om det inte finns raser, varför är de då så tvunget att ställa upp dockorna varannan svart och varannan ”vit”? De påstår trots allt att det inte finns några skillnader på människor eller raser, men varför måste de i sådana fall ställa upp dockorna på det sättet? Lite motsägelsefullt för annars skulle det väl inte spela någon roll om det bara var vita dockor. Äckliga jävla kulturmarxistiska batikhäxor som hjärntvättar vita pojkar för att ge dessa psykisk ohälsa (även flickor, men de drabbas… Läs mer »