Dödsskjutning på ungdomsdisco i Florida – två döda och flera personer skadade

USA. En dödskjutning har inträffat på ett ungdomsdisco i den amerikanska delstaten Florida. Minst 14 personer ska ha skadats och två personer ska ha skjutis ihjäl. Tre misstänkta gärningsmän har gripits.

Det var vid 01-tiden, lokal tid, som en dödskjutning inträffade på en parkering utanför nattklubben Club Blu Bar i stadsdelen Fort Myers i Florida i USA. Inne i lokalen pågick ett ungdomsdisco och två personer ska ha skjutits, varav en var 12 år gammal. Minst 16 personer ska ha skadats och åtminstone en persons tillstånd ska vara kritiskt.

Flera medier rapporterar att minst 25 skott avlossades utanför discot och amerikansk polis har uppgett att det ska ha skjutits på åtminstone två andra platser, varav det vid ett ställe ska ha skjutits från en bil.

Tre misstänkta gärningsmän har gripits och polisen utreder nu om det finns fler gärningsmän som har deltagit i dåden i Florida.

Källa:
Skjutna till döds vid ungdomsdisco

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om