Dödsdömd kristen kvinna i Pakistan frigiven — efter nio år

SHARIAKULTUR. Den kristna kvinnan Asia Bibi dömdes till döden för att ha erbjudit dricksvatten åt sina muslimska arbetskamrater. Nio år senare släpps hon ur fängelset.

En kristen kvinna, Asia Bibi, mor till fem barn, har släppts ur pakistanskt fängelse efter nio år.

Bibi dömdes till döden för att ha vanhedrat islam när hon försökte ge dricksvatten åt sina muslimska arbetskamrater. Eftersom hon är kristen ansågs handlingen innebära ett besudlande av de rena muslimerna.

Sin tid i fängelset har hon använt för att vädja till Pakistans högsta domstol. Domstolen har nu dömt fallet till hennes fördel. Den har till och med gått så långt att den har yttrat reprimander mot vittnena i fallet som i Pakistan betraktas som ett högprofilsmål.

Flera advokater och domare som hade tänkt åta sig Bibis fall har mördats respektive utsatts för dödshot från shariatrogna muslimer. Morden och hoten har fått jurister att avstå från att ta sig an hennes fall.

När högsta domstolens nya beslut tillkännagavs, utbröt försök till att skapa kravaller. Det var den muslimska kommuniteten i Pakistan som uppviglade till kravaller.

Nu kommer Bibi och hennes familj att försöka få asyl i ett västerländskt land. Det kommer inte att göra livet säkert för familjen, för förföljelserna mot de ”otrogna” följer ibland med offren till deras nya boplatser i västvärlden, vilket inte minst somaliern och islamkritikern Mona Walter har upplyst människor boende i Sverige om. Walters upplysningskampanjer har föranlett Expo och massmedier att anklaga Walter för att ha ”högerextremistiska kopplingar” och hon har tvingats att ”gå under jorden” med hemlig adress.

Amerikanska Dislcose TV påpekar att som situationen nu ser ut i Europa, Storbritannien och i Kanada är läget svårt även i dessa områden. Numera finns riktat lagstadgat skydd, som till viss del förhindrar kritik gentemot islam. Därför hoppas Disclose TV att Bibi och hennes familj istället kan finna en fristad i USA.

Källa:
Asia Bibi, Sentenced to Death, Imprisoned for 9 Years, Finally Freed!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl-Путин APeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Det var på tiden, att hon frigavs, och jag gläder mig!

Karl-Путин A
Medlem

Vatten som erbjuds av en kristen rasfrände är alltså orent!?!?

Jag har för mig att pedofeten har sagt att inget vatten kan vara orent. Under ett plundringståg tvingades rövarbandet att dricka vatten från en damm där det flöt omkring ruttnande lik.

I samma veva blev rövarna osams om vem som skulle få första tjing på att dricka kamelpisset som fanns tillgängligt, vilket också fick en dödlig utgång när de som hade smygdruckit fick halsarna avskurna.

Ack vi arma kulturlösa svenska barbarer som bara har töntiga saker som midsommar och ”sånt där” för oss.

https://wikiislam.net/wiki/Camel_Urine_and_Islam