Dödlig terrorattack mot iransk militärparad – Saudiarabien utpekade

UTRIKES. 25 personer har dött efter att en militärparad i Iran attackerats. Iran skyller dådet på USA och Israel samt dessas allierade i regionen.

En militärparad i sydvästra Iran har blivit attackerad och 25 människor har dödats. Över 50 personer ska dessutom ha skadats.

Gärningsmännen, som var iklädda uniformer tillhörande det iranska Revolutionsgardet samt paramilitära Basij-styrkan, ska ha varit fyra till antalet. Samtliga har ”neutraliserats” enligt lokala myndigheter.

Gruppen ”Arabiskpatriotiska demokratiska rörelsen i Ahwaz” har tagit på sig dådet. Gruppen stöds enligt en talesperson för Revolutionsgardet av Irans ärkefiende Saudiarabien. Den iranska militären har efter dådet dessutom anklagat ytterligare en arabisk gulfstat för att ha tränat terroristerna samt USA och Israel för att ha haft samröre med dem.

Källa:
Up to 25 killed, 50+ injured during attack on military parade in Iran – state media (PHOTO, VIDEO)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nordboSverkerKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Saudiarabien gjorde grovjobbet – anstiftarna är som vanligt sen hundra år tillbaka USA och dess (((Master of Pain))) som först för 70 år sen fick en fast adress i Mellanöstern.

Sverker
Medlem

Jo, dom (((utav gud utvalda))) jobbar nu för högtryck att få igång ett stort krig. Nyss försökte dom trigga Ryssen. Nu Iran.
Dom har panik, för den kritiska massan av människor som hajat är snart nådd, och då hjälper inga fler Falsk-flagg-trix.
Då blir det Pay-back-time för allt helvete dom orsakat för alla andra folk!

nordbo
Medlem

I takt med att Iran stärker sitt försvar mot Zionismen i mellanöstern kom jag att tänka på den här artikeln.
https://www.nordfront.se/judisk-hamndgrupp-skulle-morda-6-miljoner-tyskar.smr

Iran får helt enkelt fånga in dessa fientliga grupper som opererar i landet,speciellt när man verkar veta när dessa har tagit på sig dådet.

Sverker
Medlem

Uuups, har juden skitit i det blå skåpet nu?

https://www.rt.com/news/439151-russia-israel-il-20-negligence/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

Hur skall juden slingra sig mot den ryska björnen nu?
Är det judens sista desperata försök till fälla, där juden får ryssen att atackera israHELL, så att USA kommer att hjälpa dom = stort satans krig?
Nu spelar dom högt!
Fy satan, nu är det spännande…