Döda svenskar tvingas finansiera ”normkreativa” dragshower för barn

SVERIGE. Pengar från döda svenskar går nu till att skapa en plattform för transvestiter att träffa barn och påverka dessa.

Allmänna arvsfonden konfiskerar döda svenskars pengar när det varken finns något skrivet testamente eller någon släkting närmare än kusin som ärver den döde. Tanken är sedan att pengarna ska fördelas ut till projekt som vänder sig till barn, ungdomar eller handikappade.

Homolobbyister har nu riktat sina giriga ögon mot de här pengarna och lyckades i slutet av oktober dra hem hela 1,7 miljoner kronor från Allmänna arvsfonden.

Mer specifikt är det ”Kulturföreningen MUMS” som får pengarna för att ”tillsammans med barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning utveckla tillgängliga normkreativa sagostunder i form av dragshows”. Man kallar sedan tidigare den här verksamheten för ”Bland drakar och dragqueens”.

Förutom sagostunderna där transvestiterna får tillgång till barn så ska man dessutom genomföra ”dragshowworkshoppar” med särskoleelever som då själva antagligen ska klä sig sexuellt utmanande och könsöverskridande, till transvestiternas stora glädje.

Fenomenet med så kallade dragqueens som läser sagor för barn kommer ursprungligen från USA och San Francisco men har importerats till Sverige de senaste åren.

Källa:
Projektstöd oktober 2019

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
8 månader sedan

Det här systemet är illrött infekterat av ett djävulskt, perverst, människofientligt (((virus))).

Hell seger!

Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan

NI mina vänner som inte har arvsbarn – hur skall man förfara att testamentera till NMR om bankerna är stängda för dem???

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
8 månader sedan
Reply to  Vera

Knepig fråga. Det måste gå att lösa på ett bra sätt. Skriver inte mer än så :)

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan

Trodde först detta var ett skämt, helt djävla absurt. Vidrigt genominfekterat samhället är. Undra hur många som vänder sig i graven just nu, borde ens inte vara lagligt. Kommer detta, att stjäla pengar från de döda komma till användning för att lägga på invandringen, tro? Regimen behöver dra in pengar var de än kan för att invandringen ska kunna fortsätta utan att det sker någon samhällskollaps alldeles för tidigt, då vi fortfarande har en chans, och kan försvara oss. Oavsett om man har pengar och råkar dö utan att ha skrivit något testamente så ska de inte ha rätt till… Läs mer »

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
8 månader sedan
Reply to  Ethny

Du har helt rätt.