Död åt Nationell Ungdom

Sedan årsskiftet 2005/2006 har Svenska motståndsrörelsen genomfört diverse strukturella förändringar för att effektivisera organisationens administration samt för att öka slagkraften för den utåtriktade verksamheten. I detta ingår bland annat det nya formatet på vår tidning, Nationellt Motstånd, men även att vi nu väljer att lägga ner Nationell Ungdom.

De flesta förändringar är interna och redovisas därför inte. Däremot vill vi ta tillfället i akt och förklara varför vi väljer att lägga Nationell Ungdom i malpåse.

Framförallt bottnar beslutet i att det inte finns någon egentlig nödvändighet av en renodlad ungdomsorganisation i dagsläget eftersom det i princip betyder att man driver två parallella organisationer. Vi har även märkt att två olika namn skapar förvirring, många mindre insatta har trott att det var helt olika organisationer. Denna begreppsförvirrig har inte gagnat oss.

Ser man på det historiskt genomför aldrig ungdomsorganisationer revolutionära förändringar av samhället, ungdomsorganisationer bedriver inte motståndskamp. Inte heller är det så att vi i dagsläget har lyxen av att organisera ungdomar separat, dessa måste in i den verkliga kampen så fort som möjligt och genom den få sin uppfostran – på samma sätt som Folkstormen i Berlin rekryterade ungdomar till strid.
Genom reorganiseringen kommer nu de ungdomar som ansluter sig till Motståndsrörelsen att automatiskt bli aktivister i Motståndsrörelsen med allt vad det innebär. Vi gör inte skillnad på ung och gammal utan anser att alla, som inte har fysiska hinder, skall ta en aktiv del på samma villkor i försvaret av vårt land. Vi vill även genom reorganiseringen minska klyftorna mellan våra yngre och äldre aktivister.

Tyr-runan som tidigare varit Nationell Ungdoms symbol är nu den externa symbolen för Svenska motståndsrörelsen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments