Djurplågarnätverk skryter över att ha angivit hundratals åsiktsbrottslingar

INRIKES. Över tusen människor har anmälts och hundratals har dömts för åsiktsbrott, konstaterar djurplågarnätverket Näthatsgranskaren skadeglatt.

Enligt en årssammanfattning från Näthatsgranskaren, ett skattefinansierat nätverk som förutom att bedriva angiveriverksamhet har sammankopplats med djurplågeri, har man under år 2017 och 2018 polisanmält 1 218 personer som gjort politiskt inkorrekta uttalanden.

Av dessa anmälningar har 214 resulterat i att dissidenter har bestraffats, varav sannolikt samtliga fall rör åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp”.  Totalt är det 144 olika personer som angivits av Näthatsgranskaren.

Nätverket, som säger sig stå upp för lag och ordning, frontas av Tomas Åberg (750127-0255) som systematiskt har hållit sig undan just det ”rättssystem” han själv angivit ett stort antal äldre kvinnor till. De ärenden där han hållit sig undan delgivning har bland annat rört vitesbeslut och ett vapenärende.

Källa:
Twitter: Näthatsgranskaren

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Caesar-AureliusVictorAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Tomas Åberg har sakliga skäl till att förändra sitt nuvarande utseende och namn till oigenkännlighet…ty han är en MYCKET hatad person.

Victor
Medlem

Synd att inte Ns-lag gällde för djurplågare. Vedervärdiga svin.

Caesar-Aurelius
Medlem

Jag tycker vi ska utlysa en FOTO-tävling.

500 kronor till den som kan hålla upp en dagens tidning, tryckt mot bröstet på någon av råttorna, ute i offentligheten, på ICA, Apoteket, etc.

1 000 kronor till den som kan hålla upp en dagens tidning, tryckt mot bröstet på någon av råttorna, när man fått råttan att sticka fram nosen ur dess råtthål där den är bosatt.