Djurplågarnätverk skryter över att ha angivit hundratals åsiktsbrottslingar

INRIKES. Över tusen människor har anmälts och hundratals har dömts för åsiktsbrott, konstaterar djurplågarnätverket Näthatsgranskaren skadeglatt.

Enligt en årssammanfattning från Näthatsgranskaren, ett skattefinansierat nätverk som förutom att bedriva angiveriverksamhet har sammankopplats med djurplågeri, har man under år 2017 och 2018 polisanmält 1 218 personer som gjort politiskt inkorrekta uttalanden.

Av dessa anmälningar har 214 resulterat i att dissidenter har bestraffats, varav sannolikt samtliga fall rör åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp”.  Totalt är det 144 olika personer som angivits av Näthatsgranskaren.

Nätverket, som säger sig stå upp för lag och ordning, frontas av Tomas Åberg (750127-0255) som systematiskt har hållit sig undan just det ”rättssystem” han själv angivit ett stort antal äldre kvinnor till. De ärenden där han hållit sig undan delgivning har bland annat rört vitesbeslut och ett vapenärende.

Källa:
Twitter: Näthatsgranskaren

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments