Djävulen bakom kulisserna

JUDISK MAKT. George Soros har av Nordfronts läsare pekats ut som världens ondaste människa. Det visar sig nu att han har unika planer för världens utveckling.

 Skaparen av klippet uppmanar människor att "utveckla strategier för att kontra" judisk makt-rörelsen.

George Soros spelar via sin organisation Open Society Foundation en roll som den vita världens dödgrävare. Han underblåser revolutioner, köper politiker och skapar kriser enligt eget tycke. Han har dessutom tjänat en förmögenhet på sin verksamhet, pengar som i sin tur används för att driva hans agenda. Det är därför intressant att denna arketypiska judiska kosmopolit inte är sionist. Uppgifter har framkommit att Soros förutom att undergräva nationalism i västvärlden motarbetar den i länder som Israel! Detta är förhållandevis ovanligt inom den bredare judisk makt-rörelsen.

För att föra ett resonemang kring detta underlättar det att förstå sionismen som en judisk-israelisk nationalism. Den kan ses som en blandning av judisk raskamp och engagemang för Israel som en judisk stat. Sionismen är varken helt statslös eller helt bunden till staten Israel, men innehåller alltid element av båda, vilket reflekteras i spänningen mellan den judiska diasporan och de israeliska judarna.

Det är inte så att ett starkt sionistiskt engagemang per automatik innebär att resa till Israel och kämpa för statens försvar och expansion. Som Nordfront och andra ofta noterat kan ett sionistiskt engagemang drivas på flera plan. Att övertyga allierade att militärt angripa för Israel gynnsamma mål, att inifrån destabilisera fientliga nationer och att försvaga eller förhindra nationalism i vita länder är olika former av sionistisk aktivitet som inte vid första anblick kan kopplas till judisk-israelisk kamp. Sionismen är ofta subtil, men ett av dess avslöjande kännetecken är att utövarna propagerar för mångkultur i vita länder och etnisk homogenitet – ”Israel som en judisk stat” – i det egna landet. Att peka ut denna sionistiska dubbelmoral är ett effektivt vapen i kampen mot judisk makt-rörelsen.

Zionism2

Sionism och Theodor Herzl.

Hur ska vi då förstå George Soros som en icke-sionistisk, judisk globalist? Det finns några tänkbara teorier. Man skulle kunna tänka sig att Soros är en ideologisk liberal som sätter liberalismen sak före den egna gruppens intressen, men det vore ett misstag. Vita människor är de enda som i betydande antal frikopplar ideologi från grupptillhörighet. En svensk liberal eller marxist kan säkerligen tänka sig att han är just liberal eller marxist och att nationaliteten är mindre viktig eller helt oviktigt. Denna sorts abstrakta ideologiska tänkande förekommer generellt sett inte bland judiska, kinesiska eller andra icke-vita marxister eller liberaler. En judisk liberal är en liberal som tänker sig att liberalismen är den bästa vägen framåt för det judiska kollektivet. Det är högst osannolikt att Soros är en helt ideologisk aktör, frikopplad från sitt folk och ursprung.

En troligare förklaring är att Soros är mer kylig och beräknande än gemene sionist. Israel som stat gör bort sig gång på gång, synbarligen utan att lära sig. Israel beskjuter sina allierades fartyg, mördar barn med vit fosfor inför öppen ridå och och ägnar sig åt vad som förefaller vara obegriplig ondska i närområdet. Det har gått så långt att den europeiska vänstern, vars ideologi bokstavligen grundades av en jude, ser israel som en vit rasiststat. Om Soros som judisk aktivist vill upplösa alla gränser, blanda ut folken och skapa en världsordning där en liten internationell elit, en elit där judar är överrepresenterade, styr över jorden är det ett klokt drag att dumpa Israel. Sionism är helt enkelt ett ytterst dåligt varumärke utanför en kärna av amerikanska krista sionister och medlemmar av eliten.

Vi kommer troligen att se konservativa judar och kosherstämplade nationalister attackera Soros, de senare givetvis utan koppling till Soros härstamning. Nordiska Motståndsrörelsen har en historia av att göra rätt analyser i de stora utrikespolitiska händelserna, exempelvis konfliterna i Syrien och Ukraina. Vi förstår att man kan kritisera Geroge Soros och hans agenda för öppna gränser och rasblandning med korrekt retorik och förståelse för problemet utan att för den sakens skull ta parti med Soros konservativa rasfränder. Än viktigare blir det att förstå att judisk makt-rörelsen inte alltid är enad. Under det nittonde århundradet valde de globalistiska judarna kommunismen och de nationalistiska judarna sionismen. Detta ledde till frenetiska konflikter inte bara hos de icke-judiska klienterna på båda sidor utan även judarna själva, fram till dess att sionismen besegrade kommunismen som övergripande strategi. Den globala liberalismen utgör återigen en mot sionismen konkurrerande strategi. Det är viktigt att inte ta parti för någon av de grupper som står bakom ideologierna utifrån felriktad idealism, utan fortsätta agera endast utifrån vårt folks bästa.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Fridfull kraft says:

  I vilka sammanhang visar han sig offentligt? Var bor han? Var är han någonstans? Kan ingen stoppa honom?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +41 (av 47 röster)
  • Han finns inte, utan är enbart ett ansikte utåt, som ett bollplank för folks frustration. Den rätta Eliten ser man aldrig, så dessa ljusskygga individer betalar bra till den person som tillåter sig bli uppsminkad till Sorros. Det finns dom som menar, att samma person utnyttjas till att spela Rockefeller. Lite annan sminkning bara så vad vet vi, inget. Världen har blivit van vid att bedras, men att irritera sig över detta ansikte tjänar inget till, detta leder enbart till, att de största psykopaterna, och de riktiga monstren kan fortsätta med sitt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +25 (av 33 röster)
   • Ethny says:

    Soros existerar. Hans gärningar likaså. Dock finns det också andra som inte ligger långt bakom honom för att fortsätta / hjälpa med deras plan.

    De är många, men Soros likt alla andra ”större” judar / sionister existerar likaså.

    Däremot när Soros dör, kommer någon annan skepnad att ta dennes plats (förmodligen någon i familjen eller dylikt) genom att synas-, höras- och märkas mer.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 19 röster)
   • Arier says:

    Precis så! Soros är väl Rotschilds ”ansikte utåt” om jag förståt det hela rätt.

    Du har helt rätt, den riktiga eliten ser man aldrig, utan bara spektaklet de projicerar på världen omkring oss.

    Sedan ska man inte glömma att Soros i första hand är det Amerikanska utrikesdepartementets förlängda arm. Hans färgglada rvolutioner kommer som ett brev på posten när någon nation väckt USAs missnöje. Att sedan USA är lydstat till Israel och sionisterna är ju helt uppenbart.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +19 (av 25 röster)
 • Ja, han är ondskan förkroppsligad !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 27 röster)
 • Anonym says:

  ”Djävulen bakom kulisserna” – muslimen alltså.

  Jo, muslimer är ondskan själv. Finns inget gott alls att säga om dessa kombinerade demoner och terrorister.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -6 (av 42 röster)
 • Och nu har judeaset Soros som ligger bakom koloniseringsmanualen w2eu.info, skapat en ny antivit NGO:
  https://www.rt.com/news/357458-fly-migrants-europe-ngo/

  Judeaset Soros gillar tvåan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +16 (av 22 röster)
 • Angantyr says:

  Ibland hoppas jag att det verkligen finns ett helvete. Helst Nifelhel för det är det mest fasansfulla helvete som någonsin beskrivits. Soros är en demon i mänsklig skepnad.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 25 röster)
 • Segelbåt says:

  Intressant och bra artikel!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 18 röster)
 • senaste says:

  Det är lite kul att Ian Fleming i sina böcker om James Bond beskriver superskurkarna, åtminstone några av dem, som judar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 19 röster)
 • Gustaf says:

  Gott att judisk-maktrörelsens olika dimensioner diskuteras.

  En viktig aspekt, som icke är känd, är att den yttersta frimurarhemligheten (som kanske icke ens ordensmästaren i Sverige känner till, jag kan självklart icke veta) är att frimurarnas verksamhets yppersta mål är att återuppbygga Salomos tempel – icke på sin forna plats i Jerusalem utan som en över allt annat dominerande världsbank/handelsplats som får Federal Reserve och Wall Street att se ut som amatörer- varifrån den ekonomiska makten kan fördelas ut över världen.
  Dessa ordensbröder med stor procentdel judar men även många icke-judar med del i planeringen, vill inte återuppbygga Salomos tempel i Jerusalem eftersom då de är rädda att skada visionen om Salomos Tempel som frimurarnas starkaste symbol för ekonomisk hegemoni över världen. Judisk maktrörelsen har två mål: ett starkt Israel och ett starkt ekonomiskt världscentrum- ett nytt Salomos Tempel för världens alla affärstransaktioner. Jesus Kristus påpekade just detta att judarna gjort templet till ”en rövarkula” och drev ut affärsmännen. För detta blev Kristus korsfäst och affärerna tog fart igen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 15 röster)
 • Sanningssökare says:

  Teorierna i denna artikel har tyvärr mer gemensamt med vänstern än med sanningssökande nationalism, eftersom ni låter er analys formas av er världsåskådning snarare än av faktiska omständigheter.

  Ni konstaterar riktigt att Soros per definition inte är sionist. Eftersom han aktivt har motarbetat Israel som nationalstat är han t o m anti-sionist.

  Men sen försöker ni, utan att belägga er teori, få det till att han istället är en subtil och lömsk internationalistisk sionist och del av judisk makt-nätverk. Inte bara saknar ni källor att stödja denna teori på, i verkligheten framkommer dessutom det motsatta: George Soros är inte vän med ADL och andra judiska intressegrupper i väst. Tvärtom kan ni genom en enkel sökning hitta flera exempel på det motsatta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 22 röster)
  • anonym gäst says:

   BEMÖT DETTA!

   …Nordfront & Co.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 10 röster)
  • vän av folket says:

   Nä. Inte sionist men som alla judar, kommunister, kapitalister, anarkister osv finns det en sak som förbinder dem. Kampen för världsjudenheten, världsjudenheten bryr sig inte om ideologi, världsjudenheten är det yttersta, när allt annat fallerar lutar de sig tillbaka på sin judenhet. Oavsett ideologi är den judiska kampen det viktigaste och det som förenar dem.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 19 röster)
   • vän av folket says:

    Alltså den judiska kampen mot oss gojer med judarna som herrefolk.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +7 (av 17 röster)
   • Sanningssökare says:

    Du och flera andra ger liknande svar. Att Soros skulle verak etnocentriskt och för en ”världsjudenhet”. Men vad har ni för belägg för detta påstående? Av alla tillgängliga källor på nätet att döma så har han aldrig bejakat sin etniska identitet, aldrig skaffat barn med andra judar, aldrig stöttat judiska intressegrupper osv.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -2 (av 2 röster)
  • Du har tydligen missat att juden skapar sin egen opposition, för att förvilla gojer som dig.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 20 röster)
  • conservare says:

   Det saknas IMO inte alls källor för att han jobbar för diverse internationella, men samtidigt tribalistiska, agendor. Se hans lobbande för massinvandring till Europa (där han inte ens bor), eller hur han finansierade Ukrainas väg till Euromaidan & inbördeskrig. Han kan agera etnocentriskt även om han inte agerar för Israel..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 11 röster)
  • Mikael Karlsson says:

   Det du skriver motsäger inte artikelns innehåll.

   ADL är en sionistisk organisation som propagerar för Israel. ADL har en uppenbarl sionistisk dubbelmoral, viken min tes är att Soros vill undvika.

   Soros är uppenbarligen globalist och uppenbarligen jude. Den judiska etnocentrismen är allmänt känd varför det förefaller mer troligt att det judiska engagemanget är av vikt för Soros än att han skulle vara en rasförrädare som via sin globalism vill utrota även det judiska folket.

   Det förefaller också troligt att Soros samarbetar med, eller rent av är i Rockefellers tjänst. Rockefeller-blocket är globalistiska liberaler som kämpar för en världsstat, medan deras rivaler på Rothschild-sidan är sionister som kan tänka sig förflytta sina positioner när världen blir mer multipolär.

   Panamaläckan är en affär som slog mot Soros och Rockefellers fiender, och inte helt överraskande finanserade de tillsammans ICIJ.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 15 röster)
   • Caesar says:

    Splittringen mellan de två olika klangrupperna är välkänd och väldokumenterad (Mullins, Riesser, Sutton, Coleman, Farrell, Rosenberg).

    Den ena gruppen verkar kapitalistiskt-internationalistiskt, den andra sionistiskt-nationalistiskt.

    Den första gruppen vill först och främst komma åt den internationella marknaden och monopolisera denna för sin egen ekonomiska vinning och den vägen erhålla världsmakten, medan den senare först vill skapa ett sionistiskt hemland innan de därefter satsar på att erövra världsmakten.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 10 röster)
  • Nationalsocialist says:

   Det handlar om en vidare definition av sionism (judisk makt) och ett Israel (judiskt styrt system) på världslig skala. En global världsordning där finansjuden styr. Bevisen för att han är en etniskt motiverad jude är hans handlingar som syftar nästan helt och hållet till att bryta ned vår ras och hetsa de andra raserna mot oss. Karl Marx och de bolsjeviker som kom efter representerade också judiska idéer och (en judisk ledd) internationalisering i världen även fast de hävdade något annat och att de kunde vara anti-sionistiska (som Marx själv).

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 14 röster)
  • Att ärkejuden Soros inte försöker skicka massa svartingar in i Israel, vilket han gör till vita människors länder, säger ju mer om hans antivita judeagenda än de förnekanden han gör om sin sionism.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 18 röster)
  • röret says:

   Titta på Hamas. Verkar de smarta enligt dig? Verkar de göra något för att krossa världssionismen Eller stärker de den? Garanterat nummer två. Israel hade kunnat köra över Palestina totalt för flera decennier och världen hade glömt det.

   Det finns ett syfte med att bevara Palestina, eftersom det delvis stärker israelernas desperation att försvara denna frimurarskapelse till landremsa och delvis för att de kan exportera flyktingar till jordens alla hörn. Många av deras grannländer, t.ex Syrien, Jordanien och Libanon lider oerhört av den splittring som uppstår när de måste ta hand om palestinier. Dessa får nästan aldrig medborgarskap etc, men sionisterna kan använda dem som vapen mot den inhemska befolkningen. I Libanon fanns sionistiska vänstergrupper som tillsammans med palestinska flyktinggrupper skapade ordentligt kaos i landet.

   Israel är just nu bara viktigt som komponent i den ekonomiska utsugningen av Afrika, och behöver vara så till dollarkollapsen. Fram till denna tidpunkt måste sionisterna globalt flytta fram sina positioner, varför vi fått denna plåga av europeisk zio-nationalism. Väl där, så kan man införa polisstat och börja rensa ut alla onda muslimer och nazister, och Europas folk jublar. När detta är klart så är det ju bara att rensa Mellanöstern.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 9 röster)
 • Har vel mer med ”Hets i mot folkegruppe” loven å gjøre. Best å være på den sikre siden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Theodor Morell says:

  György Schwartz gillar att ta hit import av schwartingar precis som David Schwarz.

  Sen HBTQ-lobbyn på det. Skulle vi väl få nationen etniskt homogen så måste det fortfarande bli ett riktigt helvete av degenerering genom HBTQ-lobbyn.

  Jo, han vill väl se till att HBTQ-frågan blir ett nästan lika stort problem som Jared Taylor förklarat som de allvarligaste utmaningarna västvärlden står inför.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 5 röster)
 • Cajus Fabricius says:

  Mycket bra artikel. Kom ihåg att innan Soros startade sin egen firma så arbetade han på Arnhold & Bleichroeder, en bank som representerade Rothschilds i Berlin redan på Bismarcks tid. Sin förmögenhet gjorde Soros på sedvanligt sätt, dvs. insiderhandel med massiva mängder kapital från Rothschilds. Med initierade tips om vad staten (och dess centralbank) tänker göra härnäst är det inte svårt att tjäna enorma pengar på spekulation. Det mest kända exemplet är först när Soros spekulerade mot det brittiska pundet i början av 90-talet och tjänade miljarder på devalveringen som följde.

  Soros’ politiska agenda följer den s.k. Kalergi-planen, vilken upprättades på uppdrag av Rothschild med Warburg och Baruch som mellanhänder. Det är i grunden samma plan som Warburg och Baruch själva följde på sin tid. På varsitt sätt var de sin tids ”Sorosar”, det gäller särskilt Bernard Baruch som fungerade som ”rådgivare” till samtliga presidenter från Wilson till Eisenhower. Han kontrollerade även Churchill efter att han räddat honom från konkurs vid börskraschen 1929. Churchills gentjänst fick bli att starta krig i Europa. Även Baruch gjorde sin förmögenhet på Soros’ vis, dvs. insiderhandel med kapital från Rothschild. Parallellerna är lika många som de är obehagliga. Vi har nu handfasta bevis på att topppolitiker som Angela Merkel och Hillary Clinton tar order direkt från Soros, precis som presidenterna och Churchill från Baruch. Historien upprepar sig. Vi får hoppas att det inte slutar i världskrig den här gången.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 3 röster)
 • Arne Strand. says:

  Det enda som skiljer Nordfront från den Kristna uppfattningen är Nordfronts Jude-Hat och Rasbiologi –

  http://mxp.blogg.se/2016/august/folkmorden-i-sverigeeu-med-soros-och-expo.html#comment

  Arne Strand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 5 röster)
 • Det finns en djup meningsskiljaktlighet i det judiska kollektivet vad gäller Israel. Judarna hade innan Israel en mycket framgångsrik kultur. Ja, de utsattes för pogromer. Ja, de utsattes för organiserad förföljelse som under nazityskland. Men eftersom de var internationella gjorde det ingenting, de hade fler ben att stå på. Och regimer kommer och går.

  Israel är denna framgångsrika kulturs motpol. Israel är territoriellt. Det skapar massor med problem för det judiska kollektivet. Från en ”vi vet var du bor” problematik. Till en tydlighet som de helst undviker. Och mycket mera. Samtidigt som det är en trygghet för judar över hela världen att veta att det finns åtminstone en stat där de alltid kommer vara välkomna. När relationen till värdsamhället försämrats till katastrofala nivåer. Men över lag har Israel parasiterat på den verkliga judendomens framgång under hela sin existens. Men kanske ändå då upplevs som ett sorts försäkringavtal.

  Personligen har jag ingenting principiellt emot Israel. Jag ser positivt på att judar blir territoriella. Mitt klagomål är inte på judiskt inflytande över Israel. Mitt klagomål är judiskt inflytande över mig och de mina.

  Sen, om Soros. Han och andra maktmänniskor i hans generation tycks ju fortfarande kraftfulla och intelligenta och dynamiska. Men, de är likväl väldigt gamla. I nuläget tror jag att de är en tillgång för oss Europeer som vill fortsätta finnas till. Därför att de kastar oundvikligen en stor skugga, det måste vara svårt för de två generationer som kommer efter dem att få blomma ut på riktigt. Dessa gamla dinosaurier kommer till sist att försvinna, och när de gör det kommer längden och fullkomligheten av deras styre skapa stor oordning och förvirring bland de som vill oss ont.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -3 (av 5 röster)
 • Kunskap är det vassaste vapnet says:

  JUDISK JÄVUL var ordet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 2 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *