Dj Himmler

Av ,
Webbtvchef
0

HISTORISKT MATERIAL. Denna veckas filmer blir ett slag för alla som gillar elektronisk musik.

Heinrich Himmler var chefen för SS, Tredje rikets skyddsgrupp.

Heinrich Himmler var chefen för SS, Tredje rikets skyddsgrupp.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Egentligen bör propaganda rikta sig till en bredare målgrupp. Samtidigt har Nordfront nästan aldrig belyst elektronisk musik, vad jag kan minnas, och det finns antagligen en del som gillar just sådan.

Denna vecka hamnar artisten Dj Himmler i fokus, som de senaste åren har släppt massvis med låtar vars musikvideor varvas med historiska tal och filmmaterial från Tredje riket.

Kombinationen blir slagkraftig för de som gillar elektronisk musik och visar även att det finns ett alternativ för sådana som inte fastnat för klassisk så kallad frihetsrock.

Det enda kända fotografiet på DJ Himmler.

Det enda kända fotografiet på DJ Himmler.

Nu vet jag inte ifall låtarna egentligen är någon annans verk, och att det historiska materialet från Tredje riket bara har klippts in. Oavsett vad är slutprodukten grym.

Här kommer några godbitar från Dj Himmler, det finns fler på Youtube:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om