Detonation i centrala Malmö

INRIKES. Ännu en gång har en detonation ägt rum i centrala Malmö.

Strax innan klockan tre under natten till tisdagen nåddes Skånepolisen av ett larm efter ett antal personer ringde in om en ”smäll” centrala Malmö. Smällen som allmänheten ringt in om visade sig snabbt vara ännu en explosion med trolig koppling till den undre världen.

Målet med detonationen tycks ha varit den butik som under hösten kapades av ett kriminellt gäng som jagade iväg personalen för att sedan själva ta över butiken. Polisen är dock i nuläget ännu osäkra om huruvida dessa två incidenter har med varann att göra.

Efter explosionen spärrades området av och undersöktes noga av polisens bombtekniker. Området har nu förklarats som säker och avspärrningarna har hävts. Den enda synliga skadan från incidenten går att hitta på fasaden till huset framför vilket explosionen ägt rum.

Källa:
Skador på hus i Malmö efter explosion

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kiruna killen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Kiruna killen
Medlem

vi alla kan gissa vilka jävlar som gjort det hmmm en väldigt inte så svår fråga det jo jag vet parasiterna som väller in i vårat land oinbjudna